LASTING System & Fujitsu: Un nou server Fujitsu pentru sarcini avansate

LASTING System & Fujitsu: Un nou server Fujitsu pentru sarcini avansate

 

PRIMERGY GX2460 M1, cu GPU NVIDIA

 

Noutăți:

 

 • PRIMERGY GX2460 M1 extinde gama de servere a Fujistu care alimentează inteligența artificială (AI) și alte sarcini accelerate GPU
 • Noul server dual-socket  este accesibil unui număr mare de clienți mulțumită unui raport calitate-preț excelent
 • Performanță super rapidă și puternică pentru sarcini avansate precum AI, data science și deep learning

 

În prezent, majoritatea datelor colectate și stocate de organizații rămân în prezent neutilizate, dar puterea accelerată de calcul dată de NVIDIA GPU își dorește să schimbe acest lucru. Conform unui analist de la compania Gartner, piața de servere GPC continuă să se extindă la mai mult de 20% CAGR¹.  Companiile folosesc din ce în ce mai mult GPU-uri în centrele de date pentru a accelera semnificativ sarcini precu AI și data science, deep learning, date analitice, infrastucturi desktop virtuale (VDI)  și grafică.

Noul server Fujitsu PRIMERGY GX2460 M1 optimizează atât capacitatea de calcul, cât și funcționarea GPU NVIDIA și transferul de date, utilizând cea mai recentă tehnologie de procesare, cu procesoare AMD avansate și benzi PCIe Gen 4.0 de mare viteză. Acest lucru aduce o îmbunătățire considerabilă în performanța serverului pentru sarcini intensive de procesare a datelor. Organizațiile pot avea un avantaj competitiv prin deblocarea mai multor informații și prin obținerea mai rapidă a valorii din datele lor, permițându-le să transforme experiențele clienților, să acceseze noi piețe și facă procesele mai productive.

Fujitsu susține transformarea bazată pe date statistice (data-driven) făcând  puterea de calcul dată de  NVIDIA GPU accesibilă clienților obișnuiți. Extinderea portofoliului său de servere PRIMERGY GX bazate pe GPU NVIDIA oferă performanțe de mare viteză pentru sarcini de procesare avansate.

 

 

Performanțe tehnice extraordinare la un preț competitiv

 

Serverul cu rack dual-socket PRIMERGY GX2460 M1 dispune de procesoare CPU AMD EPYC din a doua generație de până la 32 de nuclee, memorie DDR4 de 1 TB și până la patru GPU-uri NVIDIA. Opt unități NVMe / SATA garantează stocarea rapidă pentru cantități mari de date, în timp ce până la șase interfețe PCIe Gen4.0 de mare viteză acceptă opțiuni GPU, stocare și carduri de rețea pentru extindere flexibilă. Cu factorul său de formă compact, serverul versatil este proiectat pentru eficiență energetică, asigurând un cost total de proprietate mai mic. Este ușor de gestionat alături de alte infrastructuri de centre de date prin  Fujitsu Software Infrastructure Manager (ISM).

 • Rack dual-socket
 • Procesoare CPU AMD EPYC din a doua generație de până la 32 de nuclee
 • Memorie DDR4 de 1 TB
 • Până la patru GPU-uri NVIDIA
 • Opt unități NVMe / SATA
 • Până la șase interfețe PCIe Gen4.0
 • Acceptă opțiuni GPU, stocare și carduri de rețea pentru extindere flexibilă
 • Small form factor

 

Vă stăm aproape

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

 

1 Forecast Analysis: Discrete GPUs, Worldwide by Gartner, published July 13, 2020.

 

No Comments

Post a Comment

Contact