LASTING System & Herta: Soluții inovative pentru bănci

LASTING System & Herta: Soluții inovative pentru bănci

LASTING recomandă tehnologiile de recunoaștere și analiză facială produse de HERTA

 

Sectorul financiar-bancar este în general foarte deschis către tehnologii noi, în speță pentru cele care pot ajuta real din punct de vedere al securității. Printre acestea există o deschidere deosebită spre adoptarea unor noi tehnologii capabile să automatizeze și să accelereze procesele de identificare a persoanei.

Recunoașterea facială servește două scopuri: Pe de o parte, este interesantă autentificarea clienților, nu numai în momentul efectuării operațiunilor bancare, ci și în momentul în care aceștia intră într-un birou, folosind fie liste albe (whitelist) , fie liste negre (blacklist). Pe de altă parte, este util pentru aceste instituții să acceseze profilul vizitatorilor și să numere zilnic clienții dintr-un birou, pentru a optimiza resursele și personalul la locul de muncă. În acest sens, recunoașterea facială este una dintre cele mai puțin invazive și mai general acceptate tehnologii.

 

 

În anul 2019 meritele Herta pentru implementarea de proiecte de recunoaștere facială biometrică și detecție au fost recunoscute cu premiul Europe Customer Value Leadership Award oferit de Frost & Sullivan, în urma revizuirii pieței Europene de soluții de supraveghere biometrică.

Premiul Frost & Sullivan oferă recunoaștere companiilor care furnizează strategii cu  valoare adăugată clienților și care demonstrează leadership, inovație tehnologică, servicii de calitate pentru clienți și dezvoltarea strategică a produselor. În cazul Herta Security, acesta recunoaște excelența sa biometrică și accentul pe serviciile oferite clienților, retenția și extinderea bazei de clienți.

Aplicații:

 

    • BioSurveillance – colectarea continuă a datelor despre clienți (acces, timp petrecut în unitate)

 

  • Identificarea clienților înregistrați în sistem cu status special (whitelist / blacklist)

 

Tehnologiile Herta au aplicabilitate în multe domenii, iar dacă doriți să aflați câteva exemple puteți consulta articolele p0ublicate anterior despre soluții LASTING & Herta pentru cazinouri, sau despre soluțiile propuse de specialiștii LASTING & Herta pentru domeniul comerțului.

Vă stăm aproape

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact