LASTING System încheie un nou parteneriat în domeniul securității informatice cu Sophos

LASTING System Sophos

LASTING System încheie un nou parteneriat în domeniul securității informatice cu Sophos

Începând cu 1 iunie 2018, LASTING System vă pune la dispoziție soluțiile de securitate informatică Sophos, în calitate de Distribuitor Autorizat pe piața din România.

Acest parteneriat se înscrie în strategia LASTING System de a-și consolida prezența pe piață la nivel național și de a oferi clienților săi soluții IT B2B complete, precum și suport continuu și servicii performante, de ultimă generație.

Sophos este una dintre cele mai importante companii din domeniul securității informatice la nivel global. Soluțiile sale complete, ușor de instalat și administrat protejează rețelele de calculatoare ale diverselor organizații private și ale instituțiilor guvernamentale din toată lumea, împotriva amenințărilor de securitate cibernetică. Sistemul său de integrare a endpoint-urilor este o premieră în industrie, fiind apreciat pentru performanța unică oferită, și recunoscut pe piața de specialitate ca atare. „Nicio altă companie nu se apropie (de Sophos) în a furniza acest tip de comunicare între produsele de securitate a rețelei și endpoint-uri” – IDC

„Suntem încântați să lansăm colaborarea cu Sophos și să avem în portofoliul nostru soluții ale acestui partener în domeniul securității IT de ultimă generație, oferind o abordare all-in-one, tip one stop shop, pentru gestionarea diferitelor aspecte legate de securitatea cibernetică. Orice companie se confruntă cu nevoia de a se proteja contra riscurilor de securitate, iar cu Sophos, soluția pentru complexitatea în creștere a riscurilor mizează pe claritate și siguranță. LASTING System vă invită să descoperiți că securitatea informatică inteligibilă este cel mai bun răspuns într-o lume a provocărilor complicate. Colaborarea cu Sophos reprezintă o evoluție importantă a portofoliului nostru de soluții pe zona Cybersecurity, marcând astfel interesul LASTING System de dezvoltare continuă ca VAD (Value Added Distributor).” – a declarat Dl. Mircea Sîrbu, Director Distribuție LASTING System.

„Suntem foarte entuziasmați de colaborarea directă cu LASTING System, deoarece palmaresul acesteia și experiența solidă în implementarea celor mai bune soluții informatice de infrastructură se vor aplica acum și în livrarea soluțiilor de securitate marca Sophos”, a declarat Mariusz Rzepka, Territory Manager Eastern Europe, Sophos.

Despre LASTING System
LASTING System, parte a Grupului LASTING, este una dintre cele mai mari companii de IT din România cu acționariat 100% romanesc, având o prezență de peste 21 de ani în zona de afaceri B2B. Elementele solide și valorile de business LASTING au permis dezvoltarea de parteneriate strategice, încheiate cu producători de top la nivel mondial, cât și acoperirea întregului teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, extinsă la ora actuală și la nivel regional (Balcani).

Direcțiile de business curente LASTING System constă în distribuția cu valoare adăugată de componente de infrastructură IT pe zonele de critical computing, stocare consolidată, comunicații, soluții de supraveghere High-Definition, soluții de backup power, cât și oferirea de servicii tehnice și profesionale conexe acestor soluții.

Serviciile oferite de compania noastră au în vedere și proiecte hardware care răspund unor cerințe complexe, incluzând servere performante, sisteme de stocare de ultimă generație sau centre de date digitale.

Despre Sophos
Peste 100 de milioane de utilizatori din 150 de țări se bazează pe soluțiile complete de securitate Sophos, cea mai bună protecție împotriva amenințărilor complexe și a pierderilor de date.

Ușor de implementat, de gestionat și utilizat, soluțiile Sophos includ un sistem de criptare a cărui valoare a fost recunoscută prin distincții la nivelul industriei securității cibernetice, soluții de securitate pentru endpoint-uri, pentru web şi e-mail, soluții mobile și de rețea – susținute de SophosLabs, o rețea globală de centre care colectează informații despre amenințările specifice. Sophos are sediul în Oxford, U.K., și este tranzacționată la bursă la Londra sub simbolul “SOPH”. Detalii suplimentare sunt disponibile la www.sophos.com

No Comments

Post a Comment

Contact