LASTING System & Optoma: Cele mai inovative soluții Optoma pentru domeniul medical

LASTING System-Optoma- soluții Optoma pentru domeniul medical

LASTING System & Optoma: Cele mai inovative soluții Optoma pentru domeniul medical

Proiectoare 3D pentru companii farmaceutice sau laboratoare de cercetare

 

O variantă alternativă la sistemele de proiecție stereoscopice pasive duale pe care sunt prezentate forme complexe precum molecule, poate fi reprezentată de către proiectoarele 3D. Lumina din laboratorul sau camera de ședință în care este amplasat proiectorul nu mai este nevoie să fie stinsă, iar structurile moleculare prezentate în 3D pot fi înțelese mult mai ușor în acest mod. Opțiunile de zoom și ajustare a focusului adaugă factorul “WOW” oricărei prezentări.

LASTING-soluții de afișare bazate pe echipamente Optoma

 

Avantaje:

 

  • Toate proiectoarele Optoma utilizează tehnologie DLP concepută de Texas Instruments, care utilizează milioane de oglinzi pentru a produce imagini de calitate mare, fără a suferi o degradare a culorii în timp, așa cum se întâmplă în cazul altor tehnologii.
  • Este sigilat anti-praf și fără filtru, astfel încât murdăria să nu poată afecta echipamentul, iar mentenanța să fie minimă.
  • Suportă comenzi Crestron, Extron, AMX, PJ-Link și Telnet LAN și poate fi controlat de la distanță prin LAN.
  • Modelul EH505 este conceput pentru profesioniștii din domeniul medical și include un mod de simulare DICOM, care a fost proiectat special pentru a vizualiza imagini alb-negru, raze X și scanări.

optoma-LASTING-Proiectoare 3D pentru companii farmaceutice sau laboratoare de cercetare

Proiectoare pentru laboratoare multidisciplinare

 

Pentru spațiile din spitale în care lucrează mai multe echipe de medici sau pentru laboratoarele multidisciplinare, există nevoia de ecranizare a arhivelor PACS ( Picture Archiving and Communication System).  Proiecția este nevoie să fie calitativă, vizibilă de la distanță, la rezoluție mare și să îndeplinească standarde medicale, printre care modul special de simulare medicală DICOM.

optoma-lasting-Proiectoare pentru laboratoare multidisciplinare

Avantaje:

 

  • Un proiector are posibilitatea de a afișa mai multe tipuri de imagistică medicală: de la raze x, la cardiograme, înregistrări ale diverselor aparaturi medicale, documentele pacientului, etc.
  • Costurile sunt reduse pe termen lung, în special datorită flexibilității lentilelor
  • Instrumentele de ajustare a imaginii permit analiza foarte amănunțită a documentelor sau imagisticii proiectate
  • Posibilități multiple de montare, care nu necesită înlocuirea standurilor sau suporturilor vechi atunci când ele există.
  • Ecranul rabatabil ocupă mult mai puțin spațiu decât un setup cu mai multe monitoare, fiecare specializat pe un singur tip de imagistică.

 

Mai multe soluții Optoma puteți consulta în articolul dedicat soluțiilor Optoma pentru terapii alternative , în articolul care prezintă proiectoarele dedicate educatiei  , în articolul adiacent cu ecrane interactive pentru mediul educațional sau în articolul care prezintă camerele pentru documente.

 

Echipa LASTING vă stă cu drag la dispoziție pentru conceperea unor soluții de afișare bazate pe echipamente Optoma.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact