LASTING System & Optoma: Proiectoare OPTOMA pentru mediul educațional

LASTING System & Optoma: Proiectoare OPTOMA pentru mediul educațional

 

În amfiteatre

Primul lucru la care ne gândim când vorbim de proiectoare pentru educație este imaginea unui amfiteatru în care zeci sau sute de studenți urmăresc un curs proiectat un ecran. Nevoia de vizibilitate din mai multe unghiuri, lizibilitatea textului de la distanță și importanța fiabilității unui proiector, care odată instalat într-un loc cu acces limitat, să nu aibă de nevoie des de mentenanță, sunt printre cele mai solicitate caracteristici. Proiectoarele Optoma răspund acestor nevoi, fiind implementate cu succes în multe astfel de cazuri.

 

Lasting-Optoma-distribuitor-proiector pentru universitate - proiector pentru facultate -proiector pentru scoala - proiector pentru amfiteatru

 

Pe lângă acest scenariu clasic, proiectoarele se dovedesc utile în multe alte scenarii, cum ar fi:
 

În sălile de clasă sau de seminarii

În scenariile în care imaginea trebuie să fie vizibilă atât pentru cei care stau în apropierea ecranului cât și pentru cei care se află în spatele sălii, un proiector de calitate poate face cu adevărat diferența: elevii din primele rânduri nu sunt deranjați de lumina unui ecran iar ceilalți au vizibilitate, datorită proiecției de dimensiuni mari.

În școli primare și grădinițe

Posibilitatea de a monta proiectorul în tavan se dovedește foarte utilă în cazul claselor cu copii de vârste fragede. În felul acesta dispozitivul este departe de joaca acestora.

 

 

În sălile de sport în care se organizează meciuri oficiale

Nu orice sală permite instalarea unor ecrane pe care să se transmită meciul și care să fie în siguranță – proiectoarele în schimb pot fi protejate cu ușurință.

Pentru profesori care nu predau în aceeași locație

În funcție de nevoia lecției de a fi predată într-un laborator anume sau într-o sală care nu dispune de echipamente de proiecție, proiectorul poate fi transportat cu ușurință.

Tabără educativă în natură / Ore în aer liber

Organizarea taberelor poate fi dificilă din cauza lipsei dotărilor tehnice ale unităților de cazare. Un proiector poate oferi calitatea lecțiilor din clasă și deopotrivă portabilitatea necesară. În plus, o seară de film în aer liber poate fi o activitate inedită.
 
LASTING-Optoma-proiector- proiector pentru proiectie in aer liber-proiector tabara-proiector portabil - proiector terasa -proiector cinema in aer liber
 

 

Modele Optoma din portofoliul LASTING recomandate pentru educație:

 

Optoma EH320USTi

Proiector Interactiv
1080p Ultra Short Throw

Fișă tehnică →

 

Optoma ZH400UST

Proiector Laser
1080p Ultra Short Throw

Fișă tehnică →

 

Optoma EH330UST

Ultra Short Throw Projector

Fișă tehnică →

 

Învățământul 3D

 

Studenți captivați și inspirați – explorează lumea, călătoresc în spațiu, descoperă secretele corpului uman… și aduc idei la viață!

Învățământul 3D este cea mai nouă inovație tehnologică în educație. Folosind un proiector, imaginea este vizibilă pentru o audiență numeroasă, iar ochelarii 3D sunt accesibili pentru toată lumea.

De la nivel de grădiniță și până la studii postuniversitare, orice elev sau student poate beneficia de bucuria învățări imersive. Elevii înțeleg mai bine geometria în spațiu, geografia și biologia. Studenții de la arhitectură, medicină, design, și viitorii ingineri vizualizează temele prezentate.

Cunoștințele nu mai sunt cuvinte pe hârtie, ci devin imagini mentale care trec testul timpului, și hrănesc imaginația.

 

LASTING poate construi prin intermediul partenerilor de business soluții de ultimă generație pentru educație. De la pachete compuse din tablă interactivă Optoma și echipament de videoconferință Poly , la camere speciale Optoma pentru documente , la pachete  Hisense & Poly ,  sau soluții de transmirete online a lecțiilor, din portofoliul Poly.

Pentru mai multe detalii despre distribuția produselor Optoma în România ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact