LASTING System & Optoma: Soluții Optoma pentru terapii medicale alternative

LASTING-System-Optoma-Soluții Optoma pentru terapii medicale alternative

LASTING System & Optoma: Soluții Optoma pentru terapii medicale alternative

 

Cum îi pot ajuta tehnologia și artele vizuale pe cei mai vulnerabili?

 

Azile și centre pentru persoane în vârstă sau cu nevoi speciale

Terapiile alternative precum și modalitățile de interacțiune socială gândite pentru pacienții din azile sau din centre pentru persoane cu nevoi speciale nu mai sunt noutăți pentru instituțiile medicale consacrate din străinătate. Tehnologia îi poate ajuta pe cei vulnerabili în moduri creative. Se mizează pe arte vizuale care să stimuleze activitatea cerebrală și să relaxeze în același timp. Pentru persoanele cu dizabilități de învățare, demență sau cu probleme de mobilitate, soluțiile interactive de proiecție s-au dovedit de succes.

 

Mobi interactive unit + Optoma W320UST

 

Avantaje:

 • Soluția poate fi mobilă și independentă, astfel că poate fi transportată în diverse saloane, și nu depinde de o anumită sală de tratament.
 • Echipamentul are roți și poate fi ajustat pe înălțime, astfel că poate proiecta pe pereți, tavan, în apropierea patului sau pe o masă, în funcție de încăpere, scop, sau nevoia pacientului.
 • Proiectorul include peste 100 de aplicații de interactivitate, printre care quiz-uri interactive care încurajează discuția și stimulează memoria, sunete și scene din natură printre care inclusiv efecte virtuale de apă și colorare terapeutică, jocuri sociale care activează dexteritatea fizică și efortul colectiv, teme nostalgice și muzică pentru a deschide dialogul și a susține eforturile de consolidare a amintirilor.
 • Unitatea include un senzor de mișcare OMi Motion sensibil care răspunde dinamic la mișcări și schimbă imaginea proiectată.
 • Utilizatorii pot încărca imagini, videoclipuri și muzică pentru a construi activități personalizate.

 

Camere pentru de terapii de grup, săli de socializare, săli de mese

 

Pentru persoanele cu probleme psihice sau tulburări de comportament se pot crea spații cu suport vizual care să contribuie la starea de bine a acestora. Imaginile pot construi un anumit cadru, iar sisteme adiționale pentru miros și sunet pot stimula și celelalte simțuri, rezultând zone calme și creative.

LASTING-Optoma-Proiectoare -Camere pentru de terapii de grup, săli de socializare, săli de mese

 

LASTING-Optoma-proiectoare-solutii-Pentru persoanele cu probleme psihice sau tulburări de comportament

 

Camere multisenzoriale

Pot fi create cu ajutorul proiectoarelor camere multisenzoriale care să contribuie la starea de spirit a rezidenților.

LASTING-Optoma-camere multisenzoriale-proiectie

 

Avantaje:

 • Proiectoarele sunt protejate în tavan și pot fi controlate prin telecomandă
 • Imaginea poate fi proiectată pe toți pereții încăperii pentru o experiență imersivă, iar posibilităție de ajustare a proiecției permit ca imaginile să fi ajustate în funcție de lumină, sau să se întrepătrundă, fără diferențe semnificative.
 • Instalarea este simplă și rapidă, iar mentenanța ușoară, astfel încât nu perturbă programul pacienților

 

Camere pentru terapii de grup

Pentru pacienții care fac terapii de reminiscență pentru stimularea memoriei și recuperarea amintirilor, se pot crea spații de proiecție prin intermediul cărora pacienților să le fie prezentate fotografii sau filme din trecutul lor.

LASTING-Optoma-proiectoare ultra short throw pentru sisteme medicale

 

LASTING-optima-proiector-camere pentru terapii de grup<

Avantaje:

 • Cu cât imaginea proiectorului este mai calitativă, cu atât efectul este mai imersiv pentru pacient și șansele de a-și aminti este mai mare.
 • Proiectarea unor documente protejează originalele.
 • Greutatea redusă și portabilitatea fac ca proiectorul să poată fi transportat și în saloane sau în camerele pacienților.
 • Proiectorul poate fi în centrul unor activități distractive pentru grupuri mai mari

 

Optoma W515 Projector

Optoma HD28e Projector 

 

optoma-LASTING-proiectoare-Optoma W515 Projector-Optoma HD28eEchipa LASTING vă stă la dispoziție pentru conceperea unor soluții de afișare bazate pe echipamente Optoma.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact