LASTING System primeşte distincţiile „Best Value Added Distributor” şi „Best Advocate for Preferred Partner Program”, din partea Dell România

LASTING System primeşte distincţiile „Best Value Added Distributor” şi „Best Advocate for Preferred Partner Program”, din partea Dell România

Timişoara – martie 2015.

Compania timişoreană LASTING System a primit distincţiile „Best Value Added Distributor” şi „Best Advocate for Preferred Partner Program”, cu ocazia evenimentului care a marcat 10 ani de activitate a companiei Dell în România.

Într-o companie selectă, a celor mai importanţi jucători din piaţa naţională de IT, LASTING a fost singurul partener Dell din România care a câştigat două premii în cadrul acestei gale, după ce a fost nominalizat în total la patru categorii.

„Distincţiile primite confirmă efortul dus de echipa LASTING Distribuţie, alături de un canal de parteneri ce acoperă întreaga piaţă naţională. Dell este unul dintre primii doi vendori la nivel global, pe cele mai multe segmente de piaţă. Astfel, titlul de cel mai bun distribuitor cu valoare adăugată arată faptul că echipa LASTING este o performeră a pieţei de specialitate din România şi confirmă direcţia deja consacrată a LASTING Distribuţie, aceea de Value Added Distributor, de partener de încredere pentru tot ceea ce înseamnă soluţii IT.”, a spus dl. Mircea Sîrbu, Director Distribuţie, LASTING System.

LASTING System promovează întreaga gamă de produse oferită de compania Dell, care este un partener strategic, cu un portofoliu de soluţii end-to-end, ce porneşte de la echipamente de tip PC, Thin Clients Wyse, continuă cu portofoliul enterprise de servere, echipamente de stocare, software asociat şi zona de reţelistică, până la segmentul de echipamente de protecţie a reţelei SonicWall, pentru care LASTING este unic distribuitor în România.

„Ne bucură la fel de mult şi recunoaşterea venită pentru promovarea programului de parteneri preferaţi Dell. Sobis a fost desemnat Preferred 2nd Tier, în competiţie cu B2B Digital şi Prime Solutions, toţi parteneri strategici ai LASTING. Pot spune că, pentru noi, aceasta este o a treia recunoaştere”, adaugă dl. Mircea Sîrbu.

În cadrul Galei Partenerilor Dell, aflată la prima ediţie, premiile au fost oferite pe douăsprezece categorii diferite, pe baza criteriilor de volume, pro-activitate, mix de produse, prezenţa pe piaţă, complexitatea proiectelor, cunoştinţele tehnice etc.

„Este o deosebită plăcere să recunoaştem meritele unui partener care ne este alături de nouă ani, din cei zece în care Dell activează pe piaţa din România. În toată această perioadă, echipa LASTING şi-a demonstrat competenţele în ceea ce priveşte implementarea soluţiilor Dell, iar rolul avut în consolidarea ecosistemului Dell în România este unul substanţial.”, a spus dl. Dragoş Tudor, Dell Country Team Leader România.

No Comments

Post a Comment

Contact