LASTING System & Rimage: Soluții Rimage pentru domeniul medical disponibile din portofoliul LASTING

LASTING-RIMAGE-Soluții Rimage pentru domeniul medical disponibile din portofoliul LASTING

LASTING System & Rimage: Soluții Rimage pentru domeniul medical disponibile din portofoliul LASTING

 

Modalități de digitalizare a imagisticii medicale

 

Odată cu introducerea celor mai noi tehnologii în domeniul medical, crește și volumul de EMR (electronic medical records)- adică de fișiere cu informații medicale, în diverse formate. Cu cât cazul pacientului este mai complicat, cu atât dosarele cu documentație clinică cresc în volum.

Managementul datelor și distribuția documentelor pacienților poate fi totuși făcută într-un mod simplificat, prin intermediul unor sisteme de publicare digitală cum sunt cele de la Rimage.

Integrate cu soluțiile software medicale DICOM, soluțiile Rimage pentru domeniul medical pot fi baza unor soluții practice de distribuție a informațiilor din domeniul sănătății. Aceste soluții puternice, de nivel industrial, sunt proiectate pentru operațiuni nesupravegheate non-stop. În plus ele se integrează perfect cu majoritatea sistemelor de arhivare și comunicare a imagisticii medicale (PACS).

 

Rimage este furnizor de soluții medicale din următoarele trei categorii:

 

1. Soluții de arhivare electronică a documentelor medicale – ELECTRONIC MEDICAL RECORDS (EMR)

Soluțiile de arhivare electronică a documentelor medicale pot simplifica procedurile, gestionarea datelor și îmbunătăți distribuția istoricului pacientului, prin intermediul sistemelor de publicare de discuri Rimage (Rimage disc publishing systems). Datele pacientului pot fi descărcate, distribuite și arhivate automat pe CD-uri sau DVD-uri la fel de simplu cum se printează un document la imprimantă.

2. Soluții de imagistică medicală

Imagistica medicală poate fi distribuită rapid și cu precizie în toate locațiile dorite, cu un cost redus. Sistemele Rimage prezente cel mai adesea în aplicații de radiologie, pot fi integrate cu soluții de la cei mai cunoscuți producători de sisteme PACS, pentru tehnologii precum și CT, ultrasunete, sau MRI.

3. Soluții de distribuție a arhivelor pacientului

Documentația pacientului poate fi eliberată automat (ROI) într-un mod digital care înlocuiește hârtia cu CD-uri sau DVD-uri sigure, personalizate și criptate. Soluția este compatibilă cu cerințele HITECH Act Meaningful Use referitoare la eliberarea electronică a datelor pacienților și producerea de CD-uri și DVD-uri DICOM.

 

Aplicabilitate pentru soluțiile de imagistică medicală Rimage:

  • Spitale
  • Clinici
  • Cabinete medicale individuale
  • Laboratoare de analize și investigații
  • Centre de cercetare medicală

 

LASTING-RIMAGE-Soluții de distribuție a arhivelor pacientului

 

Produse Rimage din portofoliul de distribuție LASTING

 

Sisteme de publicare de discuri

 

Producer V

Cel mai puternic sistem de publicare de discuri Rimage, Producer V este construit pentru funcționare 24 /7. Include robotică industrială, tipărire directă pe disc și tehnologii de înregistrare profesionale.

 

Catalyst Series

Soluțiile Catalyst sunt sisteme de publicare de discuri pentru volume de date medii. Are caracteristici de circulare filtrată a aerului și este potrivit inclusiv în condiții de mediu mai speciale.

 

Professional 3410

Professional 3410 este o soluție de publicare de discuri gândită pentru utilizarea în birouri. Partea robotică este silențioasă, iar operațiunile sunt ferite de praf. Discurile create sunt prezentate pe o ieșire externă, astfel că preluarea lor nu necesită întreruperea producției.

 

 

Sisteme de arhivare a imagisticii medicale (EMR)

rimage-LASTING-Sisteme EMR CD DVD,Flash, micro SDMedical Disc Device

Rimage Medical Disc Devices sunt serii de produse care răspund nevoilor de arhivare a imagisticii medicale electronice actuale.  Soluțiile au performanțe industriale, sunt concepute pentru utilizare continuă și integrabile cu cele mai cunoscute sisteme PACS, pentru a înregistra, distribui și arhiva datele pacienților pe Cd-uri, DVD-uri sau discuri Blu-ray™. Funcționarea este simplă, asemănătoare cu un printer obișnuit.

 

Allegro Series

Seria Allegro cuprinde soluții out-of-the-box, ușor de utilizat pentru înregistrare și printare de CD-uri, DVD-uri și discuri Blu-ray™. Sunt potrivite pentru zone de birouri și utilizare în clinici, având conectivitate la rețea. Opțiunile de print inkjet oferă o multitudine de culori, rezultând grafici realiste și text lizibil.

Rimage Printers

Printerele Rimage oferă calitate de nivel industrial, durabilitate și impact pentru retransfer termic, print direct termic sau inkjet, astfel încât să îndeplinească bugetul cerut.

X5 Copy Station

X5 este cea mai rapidă și mai versatilă soluție de producție a memoriilor flash de pe piață. Sistemul modular flexibil produce medii flash precum stick-uri USB, carduri SD, carduri Micro SD, carduri CompactFlash, EEPROM . Fiind modulară, are capacitatea de produce atât volume mici, cât și volume foarte mari, complet securizate și la viteză foarte mare.

 

În funcție de volumul datelor cu care se va lucra, echipa LASTING poate recomanda în parteneriat cu Rimage soluția potrivită pentru fiecare caz în parte.

Alte soluții medicale din portofoliul LASTING sunt cele de la Eizo din gama CuratOR sau din gama RadiForce .

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact