LASTING System & Rimage: Soluții Rimage pentru forțele de ordine disponibile din portofoliul LASTING

Soluții Rimage pentru forțele de ordine disponibile din portofoliul LASTING

LASTING System & Rimage: Soluții Rimage pentru forțele de ordine disponibile din portofoliul LASTING

Modalități de digitalizare pentru instituții de ordine publică și companii private

 

Printre nevoile cele mai acute de digitalizare atunci când discutăm despre instituții ale forțelor de ordine este cea privitoare la documentație. Atât instituțiile locale cât și cele regionale și naționale operează cu documente, probe, adesea nestandardizate, și care implică procese manuale laborioase.

Soluțiile Rimage destinate acestui domeniu de activitate sunt menite să îmbunătățească fluxul de lucru, să ajute la copierea și exportul digitalizat al probelor, să înlesnească un proces bazat pe standarde și să reducă drastic timpul de procesare manuală. Furnizorul propune echipamente care combină tehnologiile optice de scriere a datelor cu integrarea unui software avansat, oferind cea mai bună performanță din industrie.

Cu ajutorul exportului digital al probelor sau fișierelor dintr-o varietate mare de surse media în format CD/DVD/Blu-ray Disc™ timpul personalului poate fi concentrat mai degrabă pe investigații, decât pe munca manuală de documentație și arhivare.

LASTING- Soluții Rimage pentru supraveghere video

Soluții Rimage pentru supraveghere video

 

Forțele de ordine printre care poliția locală, poliția rutieră sau operatorii privați de pază și protecție operează cu înregistrări provenite de la multe camere video din diverse locații, camere portabile, dar și de la camere plasate pe vehiculele instituției. O agenție ajunge să stocheze volume enorme de înregistrări video sau creează politici complicate de arhivare, care implică resurse costisitoare de management al datelor. Soluțiile Rimage facilitează gestionarea acestor date și ușurează munca operatorilor.

 

Soluții Rimage de management pentru probe în format digital

 

Probele sunt în multe formate  – incluzând discuri confiscate, memorii USB și harduri, înregistrări video de la sisteme de supraveghere, camere de pe mașini, camere portabile, înregistrări din camerele de interogatoriu, interceptări audio, rapoarte de intervenție, și multe altele. Sistemele Rimage sunt optimizate pentru nevoile specifice ale forțelor de ordine și ajută la gestionarea acestor date, păstrându-le în siguranță și facilitând stocarea, distribuția și portabilitatea dosarelor.

 

LASTING-Soluții Rimage de arhivare

Soluții Rimage de arhivare

 

Soluțiile Rimage pot fi utilizate de către organizații și instituții pentru arhivarea digitală a probelor precum: fișiere în format digital, fotografii, înregistrări video, notițe, planșe și documente. Cazurile pot fi arhivate digital mulți ani după finalizarea lor. Mediile optice de stocare se pretează la arhivare pe termen lung, iar tehnologiile WORM (Write Once Read Many) asigură păstrarea datelor nealterate în timp.

 

LASTING- Modalități de digitalizare pentru instituții de ordine publică și companii private

Aplicabilitatea soluțiilor Rimage pentru forțele de ordine disponibile din portofoliul LASTING:

  • Poliție
  • Armată
  • Prefecturi
  • Alte structuri MAI
  • Tribunale
  • Birouri de avocatură
  • Firme private de pază și protecție

Produse Rimage din portofoliul de distribuție LASTING

 
Sisteme de publicare de discuri

 

 

PRODUCER™ V 8300N

Cel mai puternic sistem de publicare de discuri Rimage, conceput special pentru utilizare 24/7. Printează disc după disc datorită roboticii de nivel industrial și tehnologiilor de înregistrare și imprimare profesionale.

 

Catalyst 6000N

Un echipament robust și calitativ pentru birouri cu volume de date medii, care se potrivește și în medii atmosferice mai puțin prietenoase, datorită capacității de circulare a aerului filtrat.

 

PROFESSIONAL™ 3410

Un echipament care combină performanța unei soluții all-in-one cu accesibilitatea, și care se poate conecta la un PC obișnuit. Se potrivește în birouri sau organizații cu volum mai mic de date, având costuri reduse. La o capacitate de 50 de discuri pe zi poate funcționa câțiva ani fără probleme.

 

Click aici pentru studii de caz din străinătate

 

În funcție de volumul datelor cu care se va lucra și de specificul instituției, echipa LASTING poate recomanda în parteneriat cu Rimage soluția potrivită pentru fiecare caz în parte. Putem începe oricând o discuție la adresa de email sales@lasting.ro .

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact