LASTING System & AudioCodes: Ce soluții propune Audiocodes pentru învățământul la distanță?

LASTING System & AudioCodes: Ce soluții propune Audiocodes pentru învățământul la distanță?

 

Top 5 provocări în educația superioară

 

Încă de la începutul anului pandemia de coronavirus a schimbat modul în care ne petrecem timpul și ne desfășurăm activitățile. Economia globală este în dezordine, afaceri și instituții deopotrivă luptă să țină pasul cu noul mod de lucru iar sistemul educațional se confruntă cu probabil cea mai grea criză de până acum. Totuși companiile în căutare de rezolvări pentru problemele curente au reușit să propună produse și soluții inovative, așa cum LASTING a prezentat în articolele anterioare despre educație, munca de acasă, reîntoarcerea la birou. În această nouă paradigmă, sectorul învățământului superior nu face excepție.

1. Campusul Modern

 

Odată cu noutățile din noutățile din învățământ, universitățile trebuie să țină pasul cu introducerea noilor tehnologii pentru a rămâne competitive și a continua să furnizeze educație de calitate superioară. Din cauza faptului că multe dintre aceste instituții sunt îngreunate de birocrație sau infrastructură depășită atât în termeni organizatorici cât și tehnologici, numărul de probleme cu care acestea se confruntă în momentul de față este unul îngrijorător. Prioritatea numărul 1 este împrospătarea mediului de învățare, pentru a se conforma cu tehnologiile pe care studenții deja se așteaptă să le întâlnească sau cu care s-au obișnuit deja la locul de muncă. Printre cele mai dorite îmbunătățiri se numără platformele bazate pe cloud sau cele de interacțiune video, semnalizarea digitală, birourile de lucru moderne, sistemele de identificare cu cititoare de carduri sau acces pe bază de legitimație, accesul securizat de la distanță la resursele educaționale dar și schimbări de abordare în privința modului în care informația este transmisă și recepționată.

 

2. Departamentele de IT fac mai multe lucruri cu mai puține resurse

 

Deoarece multe instituții de educație superioară sunt în competiție pentru fonduri limitate, chiar dacă ele doresc să fie la curent cu tehnologia actuală există riscul ca echipamentele actuale să trebuiască menținute și pentru anii următori. Bugetele sunt constrânse de statusul economiei actuale, investițiile sunt adesea minime iar modul de funcționare adesea reevaluat.

 

3. Încrederea în platformele de comunicații tradiționale

 

Crearea unei experiențe de învățare de la distanță care să fie suficient de atractivă pentru studenții de azi este cu siguranță posibilă. Pentru a obține acest lucru este nevoie de o evaluare clară a sistemului de telecomunicații și a infrastructurii de colaborare actuale. Din păcate aceste infrastructuri au fost neglijate în multe cazuri, universitățile punând accent pe o experiență a studentului cât mai bună atunci când vine la cursuri, acest lucru rezultând în fundații tehnologice depășite, care nu se potrivesc pentru soluțiile de învățare digitală.

 

4. Lipsesc Comunicațiile Unificate, lipsește Colaborarea

 

Fără o structură de telecomunicații și rețelistică stabilă, beneficiile comunicațiilor unificate (UC) rămân la nivel de vis. Comunicațiile unificate au potențialul să transforme complet maniera în care studenții și profesorii interacționează în timp real – apeluri vocale, mesaje instant, partajarea ecranului și video – toate acestea îmbunătățesc calitatea informației și experiența per total. A implementa aceste lucruri într-o manieră securizată, protejând atât proprietatea intelectuală cât și datele personale ale persoanelor este o provocare, întrucât platformele publice sau destinate consumatorilor poate crea probleme (amintim fenomenul IT shadow). Productivitatea și implicarea pot fi îmbunătățite considerabil datorită timpilor de răspuns scurtați, în timp ce colaborarea  în adevăratul ei sens devine o realitate chiar și pentru grupurile dispersate cu ajutorul unei singure platforme sigure, care poate fi implementată cu ușurință.

 

5. Dar totuși, ce platformă de comunicații unificate este cea mai bună pentru universități și facultăți?

 

Odată convinse universitățile de potențialul incredibil al platformelor de comunicații unificate de a le revoluționa modul de funcționare, universitățile trebuie să decidă ce soluție de UC li se potrivește cel mai bine. Unele instituții optează pentru Zoom, altele consideră că Microsoft Teams este mai potrivit, în timp ce platforme tradiționale ca Blackboard continuă să aducă caracteristici educaționale de luat în considerare. Pentru învățare, Zoom oferă simplitatea utilizării precum și planuri de tarifare și utilizare transparente. Este ușor de instalat, utilizat și gestionat, având o conexiune facilă la sisteme desktop, motoare de căutare, dispozitive mobile și spații de conferință. Pentru colaborarea din interiorul facultăților și comunicarea personalului didactic Microsoft Teams este alegerea ideală. Instituțiile pot crea propriile huburi colaborative cu chat de grup, întâlniri online, apeluri și conferințe web, iar utilizatorii pot să-și partajeze sau trimită fișiere și documente.

 

 

Cele mai bune tehnologii, la un nivel superior – soluția propusă de LASTING & AudioCodes

 

AudioCodes dorește să susțină universitățile și facultățile să atragă cei mai buni studenți cu o suită de produse și soluții concepute pentru a complementa și îmbunătăți experiența Microsoft Teams și Zoom.

LASTING este la curent cu cele mai noi tehnologii și oferte, iar echipa noastră stă la dispoziția partenerilor pentru a identifica cele mai bune soluții de comunicații unificate (și nu numai), în funcție de nevoile clienților lor.

 

Portofoliul AudioCodes Live for Microsoft Teams este cuprinzător și are multe soluții de gestionare menite să elimine dificultățile aduse de complexitatea integrării cu Teams, a comunicațiilor unificate și a telefoniei enterprise, și care facilitează în același timp o migrare rapidă, ușoară și rentabilă folosind sistemele PBXs. Teams vă asigură că studenții și personalul didactic comunică eficient pe chat sau în grupuri private, în timpul întâlnirilor virtuale, apelurilor și a conferințelor online. Orele pot fi înregistrate cu Mia, asistentul vocal din timpul ședinței unic la AudioCodes. În completare, Teams face colaborarea și mai ușoară cu aplicații native Office 365 precum Word, Excel, PowerPoint, și SharePoint.

 

 

AudioCodes One Voice for Zoom este o ofertă de conectivitate vocală și soluții de productivitate care simplifică instalarea Telefoanelor Zoom (Zoom phones). Oferta include AudioCodes session border controller pentru conectare facilă cu servicii BYOC ( bring-your-own-carrier) și coexistență cu deja cunoscutele PBX, telefoane IP și dispozitive Room Experience pentru o experiență de ședință intuitivă. Oferta pune accent pe managementul ușor al rețelei și serviciilor pentru o operare eficientă a întregului ecosistem.

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

 

 

*O parte din informația prezentată poate fi lecturată în original (limba engleză) aici.

No Comments

Post a Comment

Contact