LASTING System & Sophos: Ce este Sophos Central și care sunt beneficiile utilizării sale?

LASTING-SOPHOS-Sophos Central

LASTING System & Sophos: Ce este Sophos Central și care sunt beneficiile utilizării sale?

 

Sophos Central – o consolă unificată de management pentru toate produsele din portofoliul Sophos

 

Ce este Sophos Central?

Sophos Central este o consola de management bazată pe cloud prin care pot fi gestionate toate soluțiile de securitate Sophos, într-un mod intuitiv și simplificat. Prin Sophos Central se poate face deployment la clienții de antivirus, se pot seta politici pentru fiecare utilizator, se pot începe perioade de test și urmări toți parametrii de securitate.

LASTING-Sophos Central - o consolă unificată de management pentru toate produsele din portofoliul SophosSophos Central Include:

 
Funcționalitățile tuturor soluțiilor Sophos sunt afișate grafic în panoul de control Sophos Central, iar munca administratorilor IT este simplificată. Ei pot vedea în timp real starea sistemului pe care îl administrează, pot lua decizii rapide în funcție de problemele semnalate și pot controla securitatea întregii companii din birou, fără a fi nevoie să se deplaseze în locațiile acesteia.

 

Cum arată consola Sophos Central?

LASTING-Sophos-Cum arată Sophos Central-Interfata Sophos Central

 

Care este diferențiatorul Sophos Central?

 

Atacurile avansate sunt din ce în ce mai coordonate. Acest lucru oferă hackerilor premise de atac pentru companiile care folosesc soluții de securitate individuale, care deși sunt bune pentru aria lor de aplicabilitate, nu comunică între ele.

Pentru a preveni astfel de atacuri, Sophos a introdus tehnologia Security Heartbeat™, o modalitate prin care endpoint-urile și firewallul comunică între ele. Platforma izolează instantaneu endpoint-ul afectat, administratorul vede în timp real atacul în consola Sophos Central prin intermediul alertelor, iar timpul de răspuns este mult mai scurt decât în cazul soluțiilor individuale.

LASTING-diferențiator Sophos Central

 

Sophos Central  poate acoperi cele mai frecvente tipuri de atacuri: malware, phishing, exploits, ransomware, malvertising, cryptocoin generator, etc.

 

 

Cui se adresează Sophos Central?

 
Marele avantaj al platformei este că ea poate fi utilizată atât de către specialiști, cât și de către persoane mai puțin inițiate în securitatea cibernetică.

Administratori IT – Interfața afișează toate endpoint-urile din sistem și statusul securității, iar administratorul poate acționa rapid, într-un mod automatizat, pentru remedierea oricăror probleme, fără a avea nevoie de procese complexe. Interfața este intuitivă, creează rapoartele automat, astfel că o singură persoană poate administra securitatea întregului business.

Pentru parteneri – Interfața permite gestionarea sistemelor de securitate de la mai mulți clienți dintr-un singur loc. Partenerii pot răspunde la alerte, gestiona licențele și urmări update-urile.

Utilizatori individuali – Portalul Self-service cuprinde în interfața pentru utilizatori setările de schimbare a parolei, notificări și grafice cu statusul securității.

LASTING-Sophos Central-Partner Dashboard-Self-Service Portal

 

Pentru mai multe detalii despre soluțiile de securitate Sophos ne puteți contacta oricând la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

No Comments

Post a Comment

Contact