LASTING System & Sophos: Programul de Trade-in HA Competitive la Sophos Firewall și XGS

LASTING System & Sophos: Programul de Trade-in HA Competitive la Sophos Firewall și XGS

LASTING System & Sophos: Programul de Trade-in HA Competitive la Sophos Firewall și XGS

 

Sophos a lansat o promoție prin intermediul căreia partenerii pot să-și transforme prospecții în clienți cu ușurință

 

Clienții care doresc să sporească securitatea rețelelor lor fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța pot trece de la un produs al competiției la Sophos Firewall și XGS Series (XGS 4300 și peste). Un cluster Activ-Pasiv High Availability (HA) necesită subscripții doar pentru echipamentele active. Utilizând Serviciile Profesionale Sophos, clienții dumneavoastră vor avea cea mai bună experiență cu Sophos Firewall.

* Atunci când acestea sunt comandate alături de o subscripție Xstream Protection pentru o durată de 5 ani
** Oferta menționată este validă doar pentru prospecți și clienți actuali Sophos care nu au nici un fel de firewall.

Campanie valabilă până la finalul lunii martie 2022.

 

Beneficii ale programului Trade-in HA Competitive

  • Protecție puternică și Performanță: Arhitectura Xstream inclusă pe echipamentele hardware XGS Series include un CPU secundar – FastPath – pentru a accelera cloud-ul important, sarcinile SaaS și traficul altor aplicații. Acest lucru eliberează resurse de pe CPU-ul principal pentru inspecția deep packet importantă și decriptarea TLS a traficului care are nevoie de ea, reducând semnificativ latența.
  • Conectivitate fără compromisuri: Având integrate opțiuni de conectivitate extinse pentru a se integra cu succes chiar și în cele mai solicitante rețele, plus flexibilitatea de a se adapta în caz că infrastructura se schimbă, echipamentele XGS Series sunt construite pentru a susține clienții pe întreaga durată de viață a hardware-ului.
  • Protecție Xstream: Un singur pachet de licențe include protecție avansată Network, Web și Zero-Day Protection plus noul modul Central Orchestration pentru orchestrarea SD-WAN VPN și o perioadă de retenție Central Reporting Advanced a datelor de 30 de zile
  • XDR-Ready: Cu Sophos Extended Detection and Response (XDR) se poate extinde inteligența împotriva amenințărilor dincolo de protecția oferită de firewall. Acest serviciu funcționează în combinație cu alte produse Sophos licențiate separat. Pentru mai multe detalii puteți consulta sophos.com/xdr

Sophos-LASTING-oferta trade-in-promotie sophosCum puteți beneficia de acestă ofertă

Nu trebuie decât să utilizați codurile promoționale de mai jos atunci când realizați comanda. Comenzile trebuie înregistrate pentru un fiecare client separat și trebuie să includă subscripția Xstream Protection pentru 5 ani și 2 echipamente XGS Series din același model.

 

Comenzi eligibile

100% discount pentru primul firewall XGS Series, 50% discount pentru unitatea HA și 8 ore gratuite de servicii profesionale cu subscripție Xstream Protection de 5 ani.

  • Perioada minimă este de 5 ani
  • Promoția este validă pentru echipamentele XGS4300 și peste

Termenii și condițiile promoției pot fi consultate aici .

 

 

Echipa Sophos vă stă cu drag la dispoziție pentru mai multe detalii despre aceste promoții și vă poate ajuta în transformarea lor în comenzi.

Scrieți-ne oricând la sophos@lasting.ro sau sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact