LASTING System & SOPHOS: Programul Sophos Not-For-Resale

LASTING System & SOPHOS: Programul Sophos Not-For-Resale

O super oportunitate pentru parteneri

 

Toți partenerii LASTING sunt eligibili pentru programul Sophos NFR. Programul Sophos Not-for-Resale este conceput pentru ca partenerii să poată experimenta toate caracteristicile soluțiilor de securitate Sophos în mod gratuit sau la un preț redus. Prin urmare aceste soluții pot fi utilizate pentru training intern, demonstrații la clienți sau pentru uz în compania proprie.

Vă rugăm să consultați lista de mai jos pentru a afla ce familii de produse sunt disponibile în Programul NFR:

 

Echipa Sophos a LASTING a conceput pachete speciale pentru parteneri, cu prețuri avantajoase atât pentru companiile cu 10-15 utilizatori cât și pentru companiile cu 20-25 de utilizatori.

Așa cum sunt concepute acum pachetele, conțin partea de firewall asigurată de echipamentul XG împreună cu licența  (permite inclusiv funcții de Web Filtering, Email Protection și Web Server Protection) și licențele de antivirus Central Intercept X Advance.

Beneficiaza acum

 
Antivirusul este bazat pe AI (Inteligență artificială ) și poate detecta virusul doar bazându-se pe comportament, fără a avea nevoie de o bază de date de semnături. Împreuna cu firewall-ul creează conceptul unic denumit Sophos synchronized security.

Cum funcționează: în momentul în care un endpoint este detectat ca fiind infestat, acesta este izolat automat de rețea și de internet și se face cleaning. După ce endpoint-ul este curățat i se redă automat accesul la rețea și internet.

 

Mai multe informații aici:

https://www.sophos.com/en-us/medialibrary/PDFs/factsheets/sophos-synchronized-security-ds.pdf

https://www.sophos.com/en-us/medialibrary/PDFs/factsheets/sophos-intercept-x-dsna.pdf

 

Verificați și documentul “Eligible NFR Products” în lista de prețuri de pe Sophos Partner Portal pentru cele mai actualizate liste de produse eligibile în NFR.

Programul NFR se adresează tuturor partenerilor SOPHOS. Pentru a beneficia de program nu trebuie decât să fiți înregistrați ca și parteneri în Sophos Partner Portal.

Pentru mai multe informații despre program și felul în care puteți să îl comandați, recomandăm ghidul NFR Program Guide disponibil în Portalul pentru Parteneri Sophos.

 

Vă stăm aproape

 
LASTING System are o echipă dedicată Sophos care vă stă cu drag la dispoziție pentru mai multe detalii la sophos@lasting.ro

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact