LASTING System & Sophos: Promoții SG Firewall și XGS Series

LASTING System- Sophos- Promoții CG Firewall și XGS Series

LASTING System & Sophos: Promoții SG Firewall și XGS Series

 

Sophos ne surprinde cu o promoție nouă, menită să ajute partenerii să își migreze clienții către Sophos Firewall. Oportunitatea este una foarte bună, mai ales că această campanie se desfășoară până în 31 Martie 2022.

Incentivarea recompensează clienții care aduc în programul de trade-in echipamentele lor Sophos SG Series vechi sau echipamente echivalente de la producătorii competitori, cu promoții la Sophos Firewall și XGS Series. Cele trei promoții incluse în campanie sunt concepute pentru 3 categorii diferite de clienți, după cum vom explica mai jos.
LASTING- Sophos-Competitive Trade-in - General

PROMO 1

Competitive Trade-in – General

Adresată doar clienților noi

Oferta: La cumpărarea a cel puțin 3 ani de Xstream Protection, se primește 100% discount pentru echipamentul XGS Series.

  • Termenul minim este de 3 ani
  • Modelele XGS 87(w) sunt excluse din ofertă

Cu alte cuvinte, clienții dumneavoastră primesc echipamentul gratuit dacă au licență pentru 3 ani.

 

LASTING-Sophos-SG Series Migration Offer

PROMO 2

SG Series Migration Offer

Adresată clienților actuali de SG Series care doresc reînnoire

Oferta: La achiziționarea echipamentelor hardware XGS Series împreună cu cel puțin 3 ani de Xstream Protection clientul va fi recompensat cu 100% discount pentru echipamentul XGS, 100% discount pentru subscripție WebServerProtection și 40% discount pentru subscripția Central Email Advanced (pentru orice număr de utilizatori). La nevoie, se poate beneficia de până la 4h de Migration Desk support.

  • Termenul minim este de 3 ani
  • Modelele XGS 87(w) sunt excluse din ofertă
  • Comenzile trebuie să includă hardware XGS Series și Xstream Protection. Serviciile WebServerProtection și Central Email Advanced sunt opționale.

Prin intermediul acestei promoții clienții pot beneficia de echipamente XGS Series gratuite, de protecție pentru servere fără costuri suplimentare și de protecție pentru email la un preț substanțial mai mic decât în mod normal.

 

LASTING-Sophos-High Availability Competitive Trade-In - Distributed Edge

PROMO 3

High Availability Competitive Trade-In – Distributed Edge

Adresată doar clienților noi

Oferta: La achiziționarea unui bundle Xstream Hardware pentru 5 ani (model XGS 4300 sau peste), se va primi un discount 100% pentru echipamentul XGS Series, 50% discount pentru o unitate HA din același model, plus 8h gratuite de Servicii Profesionale. Notă: Opțiunea doar Active / Passive necesită licențe pentru unitatea activă.

  • Termenul minim este de 5 ani
  • Modelele incluse sunt 4300 și peste
  • Ambele coduri promoționale trebuie utilizate pe aceeași comandă.

Prin intermediul acestei promoții se poate beneficia de protecție pentru o perioadă mai lungă la un preț avantajos.

Consultați Termenii și Condițiile acestor 3 promoții în detaliu aici.

 

Echipa Sophos vă stă cu drag la dispoziție pentru mai multe detalii despre aceste promoții și vă poate ajuta în transformarea lor în comenzi. Scrieți-ne oricând la sophos@lasting.ro sau sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

No Comments

Post a Comment

Contact