Promoțiile Sophos pentru parteneri și clienți finali continuă până în luna Martie

Promoțiile Sophos pentru parteneri și clienți finali continuă până în luna Martie

 

XG Firewall

 

Oferta XG Firewall se aplică pentru clienții care doresc să înlocuiască soluția Sophos SG Firewall, soluția Cyberoam sau soluții echivalente de la alți vendori (conform Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls).

 

Beneficii:

 

 • Vizibilitate crescută, protecție și viteză de răspuns plus integrare cu ajutorul produselor Sophos Endpoint
 • Raportare completă fără costuri adiționale
 • Capacități deep learning care identifică amenințările cunoscute dar și necunoscute (Necesită subscripție ‘Plus’)

 

Eligibilitate:

 

Dacă clientul dorește să migreze către Sophos XG Firewall, partenerul primește o reducere de 50%, 75%, sau chiar 100% pentru aplicațiile XG Series. Clienții trebuie să comande echipamentele împreună cu o subscripție FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard, sau EnterpriseGuard Plus pentru unul, doi sau trei ani. Oferta este valabilă pentru toate soluțiile XG Series cu excepția XG 86, XG 86w, XG 106 și XG 106w.

 

 

Endpoint & Server Protection

 

Aproape 7 din 10 organizațiile de orice dimensiuni cad la un moment dat victime ale atacurilor cibernetice. Protejarea serverelor și a endpoint-urilor este esențială pentru a preveni breșele de securitate și a stopa amenințările.

 

Beneficii:

 

 • Ajută la oprirea atacurilor malware cu ajutorul tehnologiilor deep learning și inteligență artificială
 • Blochează atacurile ransomware, previne încercările de criptare neautorizate, protejează împotriva furtului de date și a traficului malign.
 • Oprirea hackerilor din a profita de vulnerabilități sau din a compromite echipamentele
 • Detectarea și oprirea automată a atacurilor folosind tehnologia EDR

 

Gestionați toate caracteristicile de mai sus cu Sophos Central – Clienții pot achiziționa o subscripție de 3 ani la prețul unui an. Promoția include soluțiile Sophos Central Endpoint și Central Server.

 

 

Sophos Central

 

Sophos Wireless oferă o metodă simplă și eficientă de management pentru rețelele Wi-Fi cu ajutorul unei console bazate pe cloud. Atunci când este folosit împreună cu un access point APX Series poate oferi Security Heartbeat™. Această funcționalitate unică la Sophos monitorizează și acționează asupra statusului endpoint-ului conectat sau al dispozitivelor mobile manageriate în Sophos Central pentru a reduce riscul în întreaga rețea.

 

Beneficii:

 

 • Scalabilitate Cloud: Extinderea rețelei este la fel de simplă ca și adăugarea unui AP adițional.
 • Securitate sincronizată: Se integrează cu Endpoint-ul Sophos și/ sau cu Sophos Mobile atunci când este gestionat din Sophos Central
 • Management de la distanță: contul Sophos Central poate fi accesat din orice locație pentru configurare, monitorizare și depanare de la distanță
 • Portofoliu APX: Oferă o varietate de modele care se potrivesc în diverse implementări în interior sau exterior. Sunt incluși 5 ani de garanție și  Advance Replacement RMA.
 • Management centralizat pentru: rețele wireless, endpoint-uri, dispozitive mobile, protecția serverelor, email, criptare și multe altele.

 

Eligibilitate:

 

90% discount pentru fiecare subscripție Central Wireless Standard (pentru APX) atunci când este comandată cu un nr. egal de access point-uri APX Series.

*Fiecare APX are nevoie de licență.

 

Pentru prețurile speciale adresate partenerilor dar și programe de care puteți beneficia în momentul de față vă rugăm să ne contactați la sophos@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

 

No Comments

Post a Comment

Contact