LASTING System & Dell: Stațiile grafice portabile Dell Precision 5750 și Dell Precision 5550

LASTING-dell-statie grafica-dell precision 5550 workstation - dell-precision-5750-workstation

LASTING System & Dell: Stațiile grafice portabile Dell Precision 5750 și Dell Precision 5550

Două stații premium cu proprietăți remarcabile

 

Dell Precision 5750

 
Stația grafică Dell Precision 5750 este acum în portofoliul LASTING!

Este cea mai mică și mai inteligentă stație de 17”, iar nivelul de performanță și portabilitatea o recomandă pentru stilul actual de business.

  • Puternică
  • Rapidă
  • Convenientă

Răspunde cu brio tuturor nevoilor profesionistului de astăzi, aflat în continuă mișcare. Are Dell Optimizer for Precision cu Inteligență artificială, Ecran UltraSharp FHD+ de 17” , și oferă o experiență de utilizare mai personalizată și mai productivă. Are procesoare IntelCore sau Xeon, beneficiază de ExpressResponse, ExpressSign-In și ExpressCharge, caracteristici unice Dell, și de o soluție de răcire revoluționară care susține funcționarea proceselor solicitante. Placa grafică este NVIDIA.

 

 

Dell Precision 5550

 
Dell Precision 5550 este un model de stație grafică portabilă premium, cu caracteristici tehnice și de design formidabile. Excelează la portabilitate, putere și viteză. Este cea mai mică și mai subțire stație de 15”, oferă stocare ultra rapidă prin intermediul procesoarelor de generația a 10-a Intel® Core™ și Xeon®, este optimizată cu inteligență artificială și are o arhitectură stabilă și sigură Intel® . În plus, oferă grafică profesională NVIDIA Quadro® T2000. Are integrate caracteristicile Dell ExpressResponse și ExpressCharge.

  • Optimizată
  • Portabilă
  • Productivă

Este disponibilă din stoc, prin întreaga rețea de parteneri LASTING!

 

Ambele stații au o memorie pe care te poți baza, design ultra premium de actualitate și opțiuni de securitate integrate. Tastatura este confortabilă și portabilitatea maximă.

Află mai multe la sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact