LASTING System & Synology: DiskStation DS1621xs+ O soluție NAS cu performanțe de stocare ultra rapide

LASTING System & Synology: DiskStation DS1621xs+ O soluție NAS cu performanțe de stocare ultra rapide

 

Nou în portofoliul Synology: DS1621xs+

 

Synology a lansat în luna Septembrie cel mai nou Disk Station pentru stocarea și gestionarea datelor.

DS1621xs+ este un NAS de ultimă generație cu performanță de talia unui server, dar sub forma unui desktop cu 6 compartimente. Sloturile încorporate de cache SSD M.2, portul de 10 GbE, memoria extensibilă și designul de stocare scalabil vă permit să sporiți performanța NAS-ului dvs., făcându-l ideal pentru afacerile mici și mijlocii care au nevoie de un spațiu de stocare eficient și care economisește spațiu.

 

Caracteristici:

  • NAS 6 bay-uri, extensibil până la 16 cu 2x DX517
  • 2x Slot M.2
  • 3.5” / 2.5” HDD
  • 2.5” SATA SSD
  • 1 slot 8GB RAM preinstalat
  • Suportă maxim 2 sloturi x 16 GB RAM
  • Deține 1 port 10GbE LAN
  • 3x Porturi USB 3.0

 

Soluția supremă de backup

DS1621XS+ integrează o varietate de aplicații de backup într-o interfață intuitivă pentru utilizatori, oferind tehnologii de stocare durabile, care mențin datele protejate pe orice dispozitiv.

Backup Activ pentru Afaceri

Centralizați activitățile de backup pentru VMware, Windows și serverele de fișiere.

Hyper Backup

Faceți o copie de rezervă a datelor într-un folder partajat local, pe un dispozitiv extern, pe un alt NAS Synology, pe un server rsync sau în cloud-ul public, pentru a asigura siguranța datelor.

Pachetul Drive

Protejați-vă computerul cu Synology Drive Client. Efectuați fără efort copii de siguranță ale datelor în timp real și recuperarea fișierelor dintr-un anumit moment.

Backup activ pentru Microsoft 365 / G Suite

Protejați datele companiei stocate pe cloud. Soluție de backup locală cu un tablou de bord centralizat. Optimizează eficiența stocării cu o singură instanță și tehnologie de deduplicare a datelor la nivel de bloc.

 

 

Stocare cu performanțe super rapide

 

DS1621xs + vine cu sloturi SSD M.2  cache încorporate, capabile să ofere viteze de răspuns I / O de 20 de ori mai rapide decât hard disk-urile, fără a ocupa unul din sloturile frontale rezervate hdd-urilor de 2.5″/3.5″ sau ssd-urilor 2.5″ din unitatea frontală. Portul încorporat de 10 GbE asigură o transmisie rapidă a datelor și poate fi conectat cu o placă de rețea de interfață suplimentară pentru o lățime de bandă mai mare.

 

Citiți și articolulele despre DiskStation DS220+ și  DiskStation DS720+ pentru a afla care soluție este cea mai potrivită pentru nevoile partenerilor dvs.

Vă stăm aproape

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact