LASTING System & Synology: Mesh Wi-Fi – O rețea sigură pentru toată familia

LASTING System & Synology: Mesh Wi-Fi – O rețea sigură pentru toată familia

 

Soluția ideală pentru case inteligente

 

Numărul de dispozitive conectate la rețeaua dintr-o locuință devine o provocare serioasă privind securitatea cibernetică. Atacurile vizează chiar și dispozitivele aparent inofensive precum frigidere, monitoare pentru bebeluși, sisteme de alarmă, sisteme de stocare conectate la rețea, care apoi facilitează scurgerea și pierderea de date, sau sunt susceptibile la defecțiuni fizice.  

Aflați cum puteți să vă astfel de amenințări cu ajutorul Synology Router.

 

 

Gestionați traficul dispozitivelor IoT

 

Dispozitivele IoT sunt adesea calea cea mai ușoară de atac într-o casă inteligentă. Ele funcționează 24/7 în fundal și există puține moduri de a le proteja – Specialistii LASTING în conectivitate recomandă ca protecția să se facă la nivelul rețelei. 

  • Prevenirea amenințărilor ( Threat Prevention): Acest pachet aduce protecția de care beneficiază mediul business în casele utilizatorilor, într-un mod accesibil și care necesită puțină intervenție umană. Aflați mai multe
  • Monitorizarea traficului (Traffic monitoring): Un simptom comun al dispozitivelor compromise este volumul ridicat de trafic. Rapoartele regulate ajută în monitorizarea acestor dispozitive și permit blocarea lor cu doar un singur click. 
  • Firewall bazat pe locație (Location-based firewall): Atunci când există suspiciuni referitoare la conexiunile cu o anumită arie geografică, ea poate fi blocată astfel încât atacurile provenite din acea țară/ zonă să nu afecteze rețeaua. 

 

Un review C-net

 

Nivele multiple de protecție

 

Întregul trafic din rețea trece prin router. Datorită tehnologiilor de Inteligență de depistare a amenințărilor ( Threat intelligence) și de Prevenire a intruziunii (Intrusion prevention), Synology Router instalează nivele de protecție multiple astfel încât să acopere totul – inclusiv dispozitivele IoT care nu pot rula software antivirus.

 

 

Notificări

 

Aflați în timp real ce se întâmplă în rețea prin intermediul notificărilor din aplicația pentru telefonul mobil.  Synology Router vă trimite rapoarte regulate pe email, astfel încât să identificați trendurile de utilizare și anomaliile. 

 

 

Întreaga familie este în siguranță

 

Indiferent de câtă grijă acordă securității, uneori este dificil ca toți membrii unei familii să evite cu succes accesarea link-urilor de phishing sau partajarea parolelor Wi-Fi cu alte persoane. Routerul Synology preia această sarcină.

  • Threat intelligence: Filtrele de securitate integrate alertează utilizatorii atunci când accesează un site periculos. Bazele de date sunt actualizate în permanență pentru a acoperi cele mai recente amenințări.
  • Web privacy: Istoricul de căutare nu este trimis în cloud pentru analiză. Suportul adițional pentru DNS over HTTPS oferă siguranța că atacatorii sau chiar furnizorul de internet nu au acces la site-urile vizitate.
  • Secure Wi-Fi: Puteți preveni conectarea dispozitivelor necunoscute din a se conecta la Wi-Fi – este disponibilă o opțiune de Wi-Fi pentru vizitatori. Standardul de ultimă generație WPA3, echipează rețeaua chiar și pentru atacuri puternice.

 

Control parental

 

Synology Router nu necesită costuri suplimentare pentru caracteristicile de securitate și de control parental. Spre deosebire de alte produse, în acest caz dispozitivul nu are nevoie de o subscripție lunară care să cumuleze costuri mai mari decât dispozitivul în sine.

 

Unele lucruri nu reprezintă amenințări pentru rețea, însă sunt nepotrivite copiilor: conținut pentru adulți sau violent, sau pur și simplu prea mult online. Controlul parental bazat pe profile, permite părinților să seteze politici de internet diferite, pentru copiii de vârste diferite. Urmăriți în videoclipul de mai jos cum funcționează:

 

 

Produse recomandate de echipa LASTING, disponibile din stoc:

 

RT2600AC

MR2200AC

 

Pentru afaceri mici și mijlocii, Synology propune soluții specifice pentru nevoile lor. Mai multe detalii aici.

Vă stăm aproape

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact