LASTING System & Synology: Rack Station-ul Synology RS3621RPxs

Synology-LASTING-Rack Station-Synology-RS3621RPxs

LASTING System & Synology: Rack Station-ul Synology RS3621RPxs

 

O soluție de management al datelor orientată către nevoile afacerilor mici

 

Rack station-ul RS3621RPxs este un server cu 12 unități de stocare și procesor 6 core care permit rularea unor servicii cu sarcini de calcul intensive, iar puterea redundantă de care dispune, memoria ECC și sistemul de fișiere Btrfs susțin protecția datelor critice.

Echipamentul este capabil să livreze până la 189,098 procese de citire IOPS random și 4,718 MB/s citire secvențială.

Echipamentul RS3621RPxs este lansat în 2021 și vizează business-urile mici.

 

 

Caracteristici tehnice RS3621RPxs:

 1. Conectivitate – sloturi pentru dual-port de 10GbE sau cache NVMe
 2. Memorie – 8 GB ECC UDIMM DDR4 standard Up to 64 GB
 3. Scalabilitate – Până la 36 de sloturi pentru unități de stocare prin intermediul  RX1217(RP)
 4. Putere redundantă – Sursa de alimentare duală (Dual PSU) oferă protecție împotriva avariilor unui PSU sau a scoaterii accidentale a cablului, în timp ce ventilatoarele hot-swappable permit înlocuirea acestora fără a opri sistemul.
 5. Disponibilitate maximă a serviciilor –  Synology High Availability (SHA) conectează două unități identice împreună, creând un cluster activ-pasiv cu failover la nivel de minut.
 6. Un sistem de fișiere de ultimă generație –  Btrfs previne coruperea datelor și reduce cheltuielile de întreținere, folosind tehnologii de stocare și snapshot optimizate.
 7. Virtualizare – Integrările VMware vSphere 6.5 și VAAI ușurează operațiunile de stocare, Windows Offloaded Data Transfer (ODX) grăbește transferul datelor, suportul OpenStack Cinder transformă NAS-ul Synology într-o componentă de stocare block-based. În plus, Synology Storage Console oferă opțiuni simplificate de storage provisioning și opțiuni de management în medii VMware și Windows.

Synology RS3621RPxs se potrivește de minune afacerilor mici,  deoarece include două sloturi PCIe, conectivitate excelentă, upgrade-uri ale stocării SSD cache și este scalabil, putând fi extins cu până la 36 de unități prin RX1217(RP). Puteți îmbunătăți prin intermediul lui lățimea de bandă a rețelei în câteva minute, de cinci ori sau mai mult, cu gama de plăci de rețea de 10 GbE de la Synology.

Este un echipament pe care backup-ul se realizează ușor: local pe echipament, pe un alt echipament Synology, pe rsync server, sau în platforme de stocare cloud precum Google Drive, Dropbox, pe destinații compatibile S3, și Synology C2, iar datele sunt păstrate în siguranță.

Poate fi fundația unui Hyper backup inclusiv pentru stațiile  Windows și Linux, servere, servere de fișiere, mașini virtuale VMware și Hyper-V virtual machine, sau pentru conturi Microsoft 365 și Google Workspace. Backupul beneficiază de deduplicare, multiversionare, și optimizări care reduc lungimea de bandă și spațiul de stocare utilizat.

Poate fi echipamentul de bază dintr-un sistem de supraveghere complet, suportând  până la 75 de camere IP prin intermediul Synology Surveillance Station, care îl transformă automat într-o soluție NVR (Network Video Recorder ). Datorită criptării AES-256 , datele stocate local sunt în completă siguranță. Echipamentul rulează Synology DiskStation Manager (DSM) și e compatibil cu cele mai noi HDD-uri lansate de Synology.

Fișa tehnică Synology RS3621RPxs →

 

synology-lasting-diferentiatori-RS3621RPxs-rackstation

 

Diferențiatori:

 • Procesor 6-Core Xeon
 • 4 conexiuni  1GbE ca și echipare Standard
 • Două PCIe Gen 3 x8 PCIe Equipped
 • 2x USB 3.2 Gen 1
 • 4 sloturi care suportă memoria DDR4 ECC UDIMM
 • Dotat standard cu 1x 8 GB RAM
 • PSU Redundant ca și Standard
 • Opțiuni numeroase de backup al software-ului
 • Un design al șasiului foarte bun, cu ventilație pasivă bună
 • Garanție 5 ani

Prima partea a anulului 2021 a marcat lansarea mai multor echipamente Synology, dintre care încă două de tipul RackStation, RS3621xs+ și RS4021xs+  , și o gamă de HDD-uri.

 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact