LASTING System & Synology: Rack Station-ul Synology RS4021xs+

LASTING System & Synology: Rack Station-ul Synology RS4021xs+

 

Un sistem de stocare enterprise construit pentru continuitate și aplicații solicitante

 

Rackstation-ul cu 16 sloturi pentru unități de stocare oferă o securitate a datelor foarte bună, fiind capabil să livreze până la 234K sarcini de citire  4K IOPS random și 6,258 MB/s debit de citire secvențială.

Sursa de alimentare are redundanță completă, dispune de procesor 8 core, memorie ECC,conectivitate integrată de 10GbE,  tehnologie snapshot avansată și file self-healing, caracteristici care-l fac un echipament de bază pentru mediile de lucru mari, cu mulți utilizatori și sarcini de date intensive.

Echipamentul RS4021xs+ este lansat în 2021 și vizează utilizatorii enterprise.

 

Caracteristici tehnice Synology RS4021xs+ :

 

 1. Putere de calcul – Intel® Xeon® D-1541 8-core 2.1 GHz
 2. Conectivitate – dual-port integrat de 10GbE
 3. Memorie – 8 GB ECC DDR4 și până la 64 GB
 4. Scalabilitate – Până la 36 de sloturi pentru unități de stocare prin intermediul  RX1217(RP)
 5. Putere redundantă – Sursa de alimentare duală (Dual PSU) oferă protecție împotriva avariilor unui PSU sau a scoaterii accidentale a cablului, în timp ce ventilatoarele hot-swappable permit înlocuirea acestora fără a opri sistemul.
 6. Disponibilitate maximă a serviciilor –  Synology High Availability (SHA) conectează două unități identice împreună, creând un cluster activ-pasiv cu failover la nivel de minut.
 7. Un sistem de fișiere de ultimă generație –  Btrfs previne coruperea datelor și reduce cheltuielile de întreținere, folosind tehnologii de stocare și snapshot optimizate.
 8. Virtualizare – Integrările VMware vSphere 6.5 și VAAI ușurează operațiunile de stocare, Windows Offloaded Data Transfer (ODX) grăbește transferul datelor, suportul OpenStack Cinder transformă NAS-ul Synology într-o componentă de stocare block-based. În plus, Synology Storage Console oferă opțiuni simplificate de storage provisioning și opțiuni de management în medii VMware și Windows.

 

Synology RS4021xs+ se adaptează cu succes oricărui business, deoarece include două sloturi PCIe, conectivitate excelentă, upgrade-uri ale stocării SSD cache și este scalabil, putând fi extins până la 40 de unități  RX1217(RP). Puteți îmbunătăți prin intermediul lui lățimea de bandă a rețelei în câteva minute, de două ori sau mai mult, cu gama de plăci de rețea de 10 GbE de la Synology.

Poate constitui și fundația unui sistem de supraveghere complet, cu până la 90 de camere IP prin intermediul Synology Surveillance Station, care îl transformă automat într-o soluție NVR (Network Video Recorder ). Datorită criptării AES-256 , datele stocate local sunt în completă siguranță. În plus, rulează Synology DiskStation Manager (DSM) și e compatibil cu cele mai noi HDD-uri lansate de Synology.

Un alt avantaj al acestui sistem este că protecția datelor nu necesită licență suplimentară. Backup-ul se face local pe echipament, pe un alt echipament Synology, pe rsync server, sau în platforme de stocare cloud precum Google Drive, Dropbox, pe destinații compatibile S3, și Synology C2.

Le permite administratorilor IT să realizeze cu ușurință backupul întregii infrastructuri IT pe NAS, inclusiv a stațiilor Windows și Linux, a serverelor, servere de fișiere, mașinilor virtuale VMware și Hyper-V virtual machine, sau a conturilor Microsoft 365 și Google Workspace. Backupul beneficiază de deduplicare, multiversionare, și optimizări care reduc lungimea de bandă și spațiul de stocare utilizat.

Descarcă Fișa tehnică pentru Synology Rack Station RS4021xs+ aici 

 

Diferențiatorii rack station-ului RS4021xs+ :

   

 • Procesor 8-Core Xeon
 • Două conexiuni  10GBe ca și echipare Standard
 • Două PCIe Gen 3 x8 PCIe Equipped
 • 4 sloturi care suportă memoria DDR4 ECC UDIMM
 • PSU Redundant ca și Standard
 • Opțiuni numeroase de backup al software-ului
 • Un design al șasiului foarte bun, cu ventilație pasivă bună
 • Garanție 5 ani

 

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi produse Synology recomandăm articolul despre noile HDD-uri Synology lansate în 2021 , și articolul despre rackstationul  3621xs+ . Pentru comezi vă stăm cu drag la dispoziție la adresa de email sales@lasting.ro.

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact