LASTING System & Synology: Soluții pentru studiouri de fotografie, fotografi și videografi profesioniști dar și pentru amatorii entuziaști

LASTING System & Synology: Soluții pentru studiouri de fotografie, fotografi și videografi profesioniști dar și pentru amatorii entuziaști

Synology Photo Station și Synology Moments

 

Photo Station și Synology Moments sunt două soluții diferite de management al fotografiilor, concepute special pentru nevoile fotografilor profesioniști, respectiv pentru pasionați.

Photo Station

Photo Station este construit pentru ca fotografii profesioniști să poată gestiona mai bine stocarea fotografiilor, să poată împărtăși fișiere și accesa portofoliul chiar și când se află în mișcare, dar și să poată colecta feedback punctual de la clienți. Aceștia pot construi o galerie personală online, în care să-și expună fotografiile.

Profesioniștii își pot organiza fotografiile înainte să le uploadeze. Photo Station este conceput pentru a facilita managementul fotografiilor și nevoile lor de sharing.

 

Synology Moments

Utilizatorii pot încărca fotografiile instant pe sistemul lor de stocare privat, și pot lăsa funcția de auto sortare să aibă grijă de restul detaliilor. Moments este o soluție foto pentru uz personal și casnic.

Photo Station

Synology Moments 

Albume bazate pe foldere

Structura originală de foldere va fi transformată în albume

Albume auto -create

Fotografiile vor fi grupate pe diverse teme precum oameni, locații, subiect, cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere a imaginii 

Control al permisiunilor granulare

Permite personalizarea accesului utilizatorilor. Permisiunile de acces pot fi setate individual pentru fiecare album – acesta poate fi public, privat sau protejat cu parolă.  

O bibliotecă personalizată de fotografii

Librăria Moments este accesibilă exclusiv pentru proprietar. Cu funcția Shared Photo Library, fișierele vor putea fi accesate și de către alți utilizatori ai NAS-ului 

Colaborare Ușoară

Albumele publice pot fi utilizate pentru a schimba păreri cu clienții prin intermediul comentariilor, al zonelor evidențiate și al filtrelor de culoare. 

Sharing ușor

Utilizatorul poate să se concentreze doar pe fotografii, stocarea făcându-se în siguranță pe NAS. Utilizarea este cât se poate de facilă și lipsită de griji.

 • Afișaj cu foldere
 • Suportă backup de pe telefoane mobile iOS/Android sau tablete cu Windows 10 
 • Afișează direct fișierele din DS photo pe Apple TV și Android TV
 • Afișaj cronologic
 • Suportă iOS și Android 
 • Backup-ul fotografiilor de pe mobil

 

De ce un Synology NAS și nu Google Drive, Dropbox sau memorii externe USB?

 

Câte fotografii și videoclipuri realizează un fotograf profesionist într-o zi? O problemă frecventă pentru fotografi este lipsa spațiului de stocare pe telefon sau laptop, ajungându-se ulterior la împărțirea proiectelor pe toate dispozitivele și serviciile disponibile. Totuși există o soluție de stocare centralizată gândită special pentru cei din domeniul fotografiei.

Echipamentele Synology preiau fișierele direct de pe cameră în 4 pași

 

 1. Conectați camera prin intermediul USB-ului direct la NAS
 2. Accesați Filestation
 3. Camera va apărea cu numele usbshare1
 4. Cu un singur click copiați fotografiile  în albumul foto, fișierele audio în folderul de muzică, iar videoclipurile în cel de video- pentru că acestea sunt deja indexate pentru a funcționa pe aplicațiile Synology

DS photo

 

Fotografiile de pe mobil se pot salva în Photo Station prin upload manual sau backup automat, și pot fi transmise pe televizoare smart (sau pe alte dispozitive) pentru o vizualizare mai bună.

 

 • Parcurgeți fotografiile realizate de oriunde
  • Fotografiile se pot verifica pe dispozitive cu iOS și Android .
 • Backup la cerere
  • Pentru a elibera spațiu pe telefonul mobil, puteți face backup manual sau automat.
 • Partajați pe ecrane mari
  • Expuneți fotografiile pe ecrane mari cu ajutorul aplicațiilor native pentru Android TV și Apple TV, și vizualizați imaginea la rezoluție mare  pe un ecran cu ajutorul Chromecast și al dispozitivelor DLNA.

 

Editarea fotografiilor se poate face direct în sistemul de stocare

 

 

Link de sharing

Galeria foto poate fi distribuită în siguranță cu ajutorul unui link personalizat, cu permisiunea accesului pe diferite nivele.

 

Semnătura Watermark

Fotografiile pot fi protejate și promovate cu ajutorul unui watermark personal.

 

Management simplificat

După transferul de pe drive-urile locale pe Synology NAS, fotografiile vor fi organizate pe aceeași structură, în albume inteligente, conform unor criterii pe care le puteți prestabili.

 

 

Minimizarea Aranjării Fotografiilor

Folderele foto încărcate sunt transformate automat în albume care au exact aceeași structură, salvând timp prețios în reorganizare.

 

Tipul metadatelor este păstrat standard

Standardele populare de metadata — XMP, Exif, și IPTC — sunt suportate, pentru a facilita vizualizarea, editarea și căutarea fotografiilor în funcție de etichete.

 

Albume inteligente

Grupează fotografiile și videoclipurile în albume locale în funcție de criteriile personalizate și etichetele selectate.

 

 

Împărtășiți arta!

Partajați fotografiile cu ajutorul linkurilor de sharing pe blogul personal, pe site-urile de social media sau pe site-uri web populare.

 

 

Pentru astfel de implementări, regăsiți mai jos o listă de NAS-uri recomandate din oferta LASTING:

ds218play
ds620slim
ds220+
ds420+
ds720+
ds920+
ds1520+
ds120j
ds220j
ds420j

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

No Comments

Post a Comment

Contact