LASTING System & Synology: Synology C2 Transfer

LASTING System & Synology: Synology C2 Transfer

LASTING System & Synology: Synology C2 Transfer

 

O modalitate rapidă și sigură de a realiza transferuri de date

La finalul lunii August Synology a anunțat disponibilitatea serviciului C2 Transfer, o nouă adiție în portofoliul de soluții Synology menite să extindă caracteristicile echipamentelor NAS și să răspundă nevoilor identificate de clienții Synology în privința gestionării datelor. Alte astfel de soluții vizează conectarea echipelor aflate la distanță, partajarea fișierelor și colaborarea între persoane (atât din interiorul unei organizații cât și din afara ei).

 

 

Ce este C2 Transfer?

După cum spune și numele, C2 Transfer este o soluție cloud concepută pentru a pune la dispoziție transferul în siguranță al fișierelor între companii și clienții lor, între companii partenere, între membrii din cadrul aceleiași echipe și către colaboratori externi. Această soluție este concepută pentru a rezolva problema transferului de fișiere importante și cu conținut potențial sensibil în cadrul echipelor cu membri care lucrează din locații diferite sau către clienți.

LASTING- Ce este Synology C2 Transfer?

 

Cum funcționează Synology C2 Transfer?

 

Beneficii C2 Transfer

 1. Companiile pot gestiona rapid licențele de C2 Transfer printr-o interfață simplă
 2. Accesul utilizatorilor este simplu, utilizatorii externi nu au nevoie de un cont special.
 3. Parolă – C2 Transfer verifică identitățile prin trimiterea unei parole unice (one-time password – OTP) la o adresă de e-mail sau un număr de telefon specificat de expeditor pentru a se asigura că numai destinatarul vizat poate accesa fișierele. În acest mod fișierele sunt protejate chiar dacă ajung accidental la persoana nepotrivită.
 4. Criptare end-to-end – C2 Transfer păstrează datele private criptând fișierele de dinainte de a fi încărcate de client, până după descărcarea lor în siguranță pe un dispozitiv ales de către destinatar.
 5. C2 Transfer are suport încorporat pentru watermark-uri, astfel încât permite branding sau semnături pe fișiere
 6. Permite setarea de date de expirare a disponibilității la descărcare, descărcări unice și asigură recepționarea în siguranță a fișierelor.

 

LASTING & Synology -Beneficii C2 Transfer

 

Aplicabilitate – Cine poate beneficia de soluția C2 transfer?

 • Departamente sau agenții de resurse umane
 • Cabinete din mediul Juridic
 • Departamente de producție
 • Birouri de contabilitate, finanțe, administrație
 • Agenții de turism
 • Departamente sau agenții de marketing
 • Freelanceri
 • Orice companie mică sau medie care utilizează transferul de fișier înspre și dinspre clienți și parteneri

 

Disponibilitate & PROMO

C2 Transfer este acum disponibil chiar în acest moment prin intermediul LASTING, cu planul de abonament Pro, care oferă conturi independente pentru echipe mai mici și freelanceri.

Până la sfârșitul anului 2021 se derulează o campanie promo prin care aveți posibilitatea de a folosi gratuit capacitățile C2 Transfer pe o perioadă extinsă de 90 de zile, accesând link-ul acesta.

 

 

Pentru mai multe detalii despre portofoliul LASTING de produse și soluții Synology ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro 

 

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact