LASTING System & D-Link: Tot ceea ce trebuie să știți despre D-link Nuclias

LASTING-D-link-Tot ce trebuie sa stiti despre Nuclias Cloud

LASTING System & D-Link: Tot ceea ce trebuie să știți despre D-link Nuclias

 

Nuclias Cloud – o soluție D-link de management al rețelei

 
Nuclias este o soluție de management in cloud al rețelei care pune accentul pe funcționalitate, având o multitudine de capabilități, cu un design simplu și orientat către utilizator.

 

O soluție cloud completă end-to-end

 

Proiectată pentru a răspunde nevoilor unei rețele pe fir sau wireless, Nuclias se asigură că orice rețea este configurată fără probleme. Capacitatea și acoperirea Wi-Fi sunt asigurate de Access point-uri foarte performante care sunt implementate la fața locului, au control centralizat bazat pe cloud, iar managementul devine disponibil în câteva minute.

Soluția cloud D-link Nuclias permite oricărei organizații, cu orice nivel de resurse IT, să seteze, configureze, monitorizeze, depaneze și gestioneze rapid și cu ușurință implementarea rețelei de la distanță printr-un browser web, sau prin aplicația dedicată iPad Nuclias.

 

Avantaje ale soluției Nuclias

 

Ușor de gestionat

Nuclias este o soluție la cheie cu instalare și management simplu, concepută pentru a funcționa chiar dacă conexiunea la cloud este întreruptă.

Scalabilă

Potrivită atât pentru birouri mici de sucursală sau rețele mari, Nuclias oferă capacitate nelimitată și throughput fără compromisuri, în plus, necesarul de lățime de bandă pentru management este scăzut.

Costuri reduse

Zero-touch deployment și costuri de instalare și configurare reduse, datorită unui sistem centralizat de management în cloud, bazat pe profile.

Control complet

Aplicație dedicată, prin care se poate monitoriza și controla de la distanță și interfață de utilizator usor de utilizat, care oferă o experiență simplificată de vizualizare a datelor. Toate rapoartele pot fi descărcate dintr-un portal web.

Monitorizare și alerte automatizate

Disponibilitate 24/7, detecție automată a erorilor, suport zonal și posibilitatea de escaladare rapidă către mai multe echipe de operațiuni. Performanța este optimizată, iar serverele scalate automat pentru a întruni standardele de performanță.

Modul actual de lucru implică o mulțime de persoane conectate la rețeaua companiei și adesea o mobilitate crescută a acestora. Toate departamentele depind de accesul la internet,  business-urile devin mai agile și folosesc aplicații bazate pe cloud, iar angajații au nevoie de conectivitate la calitate superioară pentru a putea utiliza toate aplicațiile care le garantează performanța. Companiile au nevoie de soluții scalabile, dar în același timp și de securitate sporită și încredere, mai ales în privința accesului la aplicații critice.

LASTING-caracteristici solutii Nuclias

 

Caracteristicile unei soluții D-link Nuclias

   

 • Management bazat pe cloud, fără controller local
 • Arhitectură scalabilă pentru a suporta un număr nelimitat de dispozitive
 • Arhitectură multi-tenant pentru implementare în mai multe locații ale aceleiași companii și chiar în companii diferite.
 • Raportare avansată a traficului și analiza datelor
 • Administrare bazată pe roluri și loguri referitoare la modificări ale setărilor.
 • Un captiv portal cu autentificare prin social media pentru acces sigur al vizitatorilor
 • Monitorizare automatizată a rețelei și alerte

LASTING-Nuclias-Cloud-Dlink-interfata suor de utilizat

 

Funcționalități de bază din cloud:

   

 1.  Upgrade-uri firmware online
 2.  Posibilitatea de a căuta jurnalul de evenimente în întreaga rețea
 3.  Configurare VLAN intuitivă.
 4.  Optimizare RF bazată pe cloud.
 5.  Securitate Wireless.
  • WPA2 Enterprise/802.1x.
  • Guest Wi-Fi firewall.
  • Rogue access point detection.
 6. Autentificare în doi pași
 7. Administrare bazată pe roluri
 8. Plan de management criptat  SSL
 9. Centre de date europene, securizate fizic

 

Produse D-link Nuclias din portofoliul LASTING:

 

produse Dlink Nuclias Cloud- portofoliul LASTING- Nuclias Cloud-Managed AC1300 Wave 2 Access Point-Nuclias Cloud-Managed AC1900 Wave 2 Access Point-Nuclias Cloud-Managed AC2600 Wave-2 Access PointNuclias Cloud-Managed AC1300 Wave 2 Access Point

Nuclias Cloud-Managed AC1900 Wave 2 Access Point

Nuclias Cloud-Managed AC2600 Wave-2 Access Point

Nuclias Cloud Managed Switches

52-Port Nuclias Cloud-Managed Switch

 

Pentru mai multe detalii despre distribuția soluțiilor D-link în România, ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

No Comments

Post a Comment

Contact