LASTING System & Ubiquiti: Oferte Speciale Ubiquiti UniFi Access

LASTING System-Ubiquiti-Oferte Speciale Ubiquiti-UniFi Access

LASTING System & Ubiquiti: Oferte Speciale Ubiquiti UniFi Access

 

Intrările sunt de acum reimaginate de Ubiquiti

 

Optimizează securitatea locației

Soluțiile Ubiquiti de control al accesului se diferențiază în piață prin faptul că permit optimizarea securității locațiilor în care sunt instalate. Sistemele Ubiquiti oferă căi de acces personalizate, care nu doar că funcționează la cele mai înalte cote ale tehnologiei, dar și arată într-un mare fel!

Beneficiile unei soluții complete Ubiquiti de control acces

Ușor de utilizat – Echipamentele de acces sunt concepute să fie pe cât de puternice, pe atât de intuitive pentru utilizatori.  

Simplu de instalat – Instalați și configurați soluția în câteva minute, iar ea va funcționa cu încuietorile existente. 

Creează Permisiuni de acces pe mai multe nivele –  Monitorizați și direcționați traficul din locație.

Power Backup de încredere – În curând veți putea accesa caracteristici de power backup, care vor menține dispozitivele active și în cazul unor pene de curent.

 

Soluții UniFi Access care îmbunătățesc sistemele de acces existente

LASTING System-Ubiquiti-Soluții UniFi Access care îmbunătățesc sistemele de acces existenteUniFi Access Starter Kit

Conține tot ceea ce îi este necesar unui  business pentru a seta un sistem de control acces formidabil, de ultimă generație. Compatibilă cu majoritatea intrărilor de tip Electric Bolts/Strikes și Magnetic Locks, soluția UniFi Access Starter Kit este ușor de instalat cu un minim de efort. În plus, oferă conveniența aplicației UniFi Access, care vă permite să gestionați cu ușurință utilizatori, vizitatori, orare și politici de acces. UniFi Access Starter kit funcționează datorită tehnologiei native PoE.
* Switchul PoE nu este inclus

UniFi® Access Reader Pro

UniFi® Access Reader Pro este un cititor NFC și Bluetooth premium, cu ecran tactil clar și cameră high-resolution, care face parte din soluția UniFi Access.

UVC-G4-Doorbell

Un interfon video Wi-Fi cu ecran integrat și comunicare audio bidirecțională în timp real. Camera include un senzor high-quality de 5MP cu vedere nocturnă îmbunătățită. Stream-urile de imagine pot fi vizionate la o calitate de până la 1600 x 1200 (2 MP) HD la 30 FPS.

 

 

Access Point Enterprise 802.11ac Wave 2

Mic și sofisticat, Access Point-ul enterprise 802.11ac Wave 2 Wi-Fi cu tehnologie 4×4 MU-MIMO este ideal pentru afaceri dar și pentru acasă.

Access Point In-wall HD

Access Point-ul In-wall HD (UAP IW HD) este un access point dual-band, 802.11ac WiFi care poate fi alimentat de la orice priză de perete non-AC.

Acces Point High-performance

Acces Point High-performance 802.11ac wave 2 cu tehnologie 4×4 MU-MIMO, pentru aplicații high-density și cu performanță critică.

Switch Flex Mini

Switch-ul Flex Mini (USW Flex Mini) este fully managed, Layer 2 cu (5) porturi GbE RJ45, incluzând (1) input 802.3af PoE.

Switch compact WISP

Switch compact WISP care suportă (8) porturi Gigabit RJ45, fiecare echipat cu output 24V passive PoE, și (2) porturi SFP.

 

Access Hub

Access Hub-ul este un mecanism de acces sofisticat, pentru o singură ușă, care gestionează de asemenea și Access Reader-ele conectate.

Long-range IR LED

Accesoriu Long-range IR LED pentru UniFi Protect G4 Bullet Camera.

Dream Machine Pro

Dream Machine Pro (UDM Pro) este o Consolă UniFi OS de nivel enterprise care oferă o experiență de networking scalabilă și o platformă cuprinzătoare pentru utilizatorii cu multe aplicații.

UniFi® Access Card

UniFi® Access Card este un smart card NFC smart foarte sigur, compatibil cu sistemul UniFi Access.

Ubiquiti PoE Adapters

 

LASTING-Ubiquiti-Soluții UniFi Access care îmbunătățesc sistemele de acces existente

Produsele beneficiază de livrare imediată din stoc LASTING, în limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact