LASTING System & WolfVision: Soluții WolfVision pentru domeniul Juridic

LASTING System-WolfVision-Soluții WolfVision pentru domeniul Juridic

LASTING System & WolfVision: Soluții WolfVision pentru domeniul Juridic

 

Sisteme hibride WolfVision potrivite atât pentru contextul Covid 19 cât și în afara lui

 

În încercarea de a găsi soluții pentru variantele hibride ale activităților juridice sau care să răspundă reglementărilor legate de menținerea distanțării sociale, WolfVision propune tehnologiile Cynap și Visualizer.

Soluțiile WolfVision permit participarea simultană în sala de judecată atât a persoanelor prezente, cât și a celor care se conectează de la distanță. În felul acesta procedurile standard nu necesită modificări.

wolfvision-LASTING-Cynap-Visualizer

Ce este WolfVision Cynap?

 

Cynap este un sistem de prezentare și colaborare all-in-one, care oferă caracteristici de conferință WebRTC,  înregistrare, streaming, mirroring al ecranului, servicii Zoom și Teams integrate, și partajare fără aplicație și fără dongle, toate într-un singur dispozitiv.

Acesta se integrează în infrastructura sălii de judecată, motiv pentru care s-a dovedit foarte util în facilitarea redeschiderii mai multor tribunale din Statele Unite și din alte părți ale lumii, chiar și în context epidemic.

Soluțiile Cynap merg dincolo de nevoile acute generate de Covid 19 – este sunt de asemenea și o oportunitate de a îmbunătăți procesul juridic pe termen lung, prin modul în care informația este livrată.

Prezentările se pot face într-un mod igienic, partajând documente importante de pe dispozitivele proprii ale participanților. Conținutul afișat în sala de judecată poate fi afișat prin streaming și în alte săli ale tribunalului. În unele cazuri prizonierii s-au conectat din incinta închisorii, putând beneficia de o experiență consistentă.

LASTING-wolfvision-camerele de vizualizare WolfVision

Ce sunt camerele de vizualizare WolfVision Visualizer ?

 

Camerele de vizualizare WolfVision sunt o gamă de sisteme de captare ‘live’ a imaginilor, cu performanțe ridicate. Acestea pot fi operate automat, captează documente și imagini la rezoluții mari și ajustând luminozitatea sau alte detalii din mediu, astfel încăt conținutul captat să fie unul de calitate. În funcție de model, acestea au opțiuni de montare flexibile, zoom, telecomandă, opțiuni de mentenanță remote și chiar înregistrare full HD sau 4K UHD. Camere de vizualizare din gama WolfVision Visualizers se împart în două marii categorii: cu montare pe picior (acestea pot fi și mobile), sau cu montare fixă în tavan.

 

Camere de vizualizare cu picior

Camere de vizualizare cu montare în tavan

Soluțiile WolfVision Visualizers pot fi folosite pentru prezentarea probelor la calitate mare. Sistemele au costuri scăzute, sunt sigure, ușor de folosit și oferă o gamă largă de funcționalități care pot fi customizate pentru o prezentare cât mai controlată a probelor. În plus, ele au funcționalități de conferință video, streaming, partajare wireless a ecranului, înregistrare și capabilități de adnotare.

 

O mulțime de proceduri juridice pot beneficia de avansul tehnologic: de la audieri, trimiteri în judecată, și chiar procese,  toate pot include participarea de la distanță. În felul acesta toate persoanele care trebuie să fie prezente în sala de judecată sunt protejate. Un alt beneficiu este acela că procesele de interes public pot rămâne publice prin avantajul transmisiunilor online, fără a limita accesul persoanelor interesate din motive date de lipsa fizică a spațiului care să le permită accesul în concordanță cu normele de distanțare socială. 

De asemenea, conexiunea instantă de la distanță salvează timp prețios, care în mod normal s-ar pierde din pricina proceselor de dezinfectare și aerisire impuse.

wolfvision-LASTING-digitalizare-domeniul juridic-sala de judecata

Despre WolfVision

Compania WolfVision este un dezvoltator și fabricant de soluții și sisteme de prezentare, colaborare și partajare de conținutpremiat la nivel internațional.

Soluțiile lor se pretează într-o varietate mare de medii, de la universități de talie mondială sau alte instituții educaționale, la spații din corporații dedicate prezentărilor, ședințelor, conferințelor, trainingurilor sau demonstrațiilor, până la săli de judecată, instituții guvernamentale.

 

 

O broșură detaliată despre WolfVision puteți descărca de aici.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre această companie precum și despre serviciile sale disponibile prin LASTING, echipa LASTING vă stă cu drag la dispoziție la sales@lasting.ro.

No Comments

Post a Comment

Contact