LASTING System & WolfVision: Soluții WolfVision pentru mediul educațional

LASTING System - WolfVision - Soluții WolfVision pentru mediul educațional

LASTING System & WolfVision: Soluții WolfVision pentru mediul educațional

 

Soluțiile WolfVision pentru mediul educațional sunt utilizate în întreaga lume pentru predare clasică, online și hibridă.  Universități de top au optat pentru aceste soluții pentru a îmbunătăți gradul de implicare al studenților și a oferi conexiuni semnificative atât în mediul online cât și în cursurile standard.

 

Soluții pentru predare în clasă sau online

Soluțiile WolfVision sunt ușor de folosit și se implementează cu ușurință în mediul educațional, atât la nivel de învățământ primar cât și liceal sau universitar. Experiența de predare este una interactivă, iar suportul vizual la calitate ridicată sporește colaborarea studenților și ușurează munca profesorilor.

 

Cum funcționează?

Echipamentele Visualisers captează imagini, documente și obiecte la calitate ridicată, pe care le transmit echipamentelor Cynap, care sunt sisteme de prezentare și colaborare și care integrează multe caracteristici de conectivitate, securitate, și aplicații destinate predării.  În completare, poate fi folosit un vSolution MATRIX pentru a oferi un stream video și audio pe mai multe ecrane, utilizând infrastructura de rețea existentă.

 

Lasting- Soluții de colaborare Network AV Wolfvision

Soluții de colaborare Network AV

Noile tehnologii își fac cu rapiditate loc în mediul educațional, iar odată implementate  tehnologiile AV over IP, precum WolfVision vSolution MATRIX Networked AV Classroom Collaboration Solution putem să schimbăm fundamental stilul de predare și gradul de interactivitate al grupului. Sistemele sunt flexibile, utilizează mai multe sisteme Cynap și creează un mediu interactiv, în care informația de orice tip poate fi împărtășită în mod digital și partajată de pe orice dispozitiv.

 

Cum pot fi implementate soluțiile WolfVision pentru educație și care este impactul lor?

 

Soluții pentru instituții vocaționale – Metodă de digitalizare

Soluțiile WolfVision pot fi sisteme de predare digitală în școli sau centre de training vocațional din domenii precum gastronomie și tehnologia alimentației, agricultură, sănătate și nutriție, tehnică dentară, etc. O sală de predare digitalizată dintr-o instituție vocațională poate include un sistem complet:  echipamente de rețelistică, videoproiectoare, table interactive, camere pentru documente, etc.

LASTING- Soluții Wolfvision pentru instituții vocaționale - Metodă de digitalizare

 

Soluții standard multivalente – Echipamente audiovizuale pentru predare

Pentru instituțiile de învățământ care au mai multe locații de predare pot fi create soluții unitare, care să ofere profesorilor prilejul de a utiliza aceleași materiale la toate cursurile. Având echipamente identice în toate sălile, profesorul nu mai are nevoie de minute întregi de pregătire a suportului tehnic. De asemenea echipamentele beneficiază de management de la distanță pentru a simplifica munca echipelor IT.

 

Soluții de ultimă generație pentru amfiteatre

Echipamentele sunt concentrate în amfiteatru la pupitrul profesorului, lucru care simplifică accesarea lor simultană. În plus, sunt conectate la Microsoft Teams, fiind astfel potrivite și pentru predarea la distanță.  Echipamentele din gama Visualizers sunt montate direct în tavan sau pe pupitru sau catedra. Acestea sunt însoțite de suprafețe de lucru de tipul dry-erase care pe lângă demonstrațiile live permit afișarea unor materiale didactice fizice și afișarea live a scrisului de mână la calitate foarte ridicată. Practic profesorul scrie ca și pe o pagină, iar studenții văd în direct “pagina”, gesturile mâinii și scrisul. Același stil de predare poate fi utilizat pentru planșe, imagini, grafice, obiecte de dimensiuni reduse (inclusiv circuite sau echipamente cu mecanică fină), artă, etc.

LASTING- wolfvision- Soluții de ultimă generație pentru amfiteatre

 

Soluții de predare pentru arte plastice, design, arhitectură și muzică – Digitalizarea artei

WolfVision propune variante de digitalizare chiar și pentru domeniile artistice. Soluțiile implementate în săli de curs colaborative pot schimba radical experiența de învățare. Echipamentele de tip Visualisers pot capta partituri digitale sau scrise de mână,mâna profesorului pe un instrument muzical, pot capta tehnica unui profesor în cazul graficii sau picturii – lucru destul de greu de observat prin metodele clasice de predate într-o sală plină de studenți, pot aduce în prim plan detalii ale unei lucrări greu de observat cu ochiul liber și pot ajuta studenții în execuția proiectelor.

LASTING- wolfvision-Soluții de predare pentru arte plastice, design, arhitectură și muzică - Digitalizarea artei

 

Alte scenarii de aplicabilitate ale soluțiilor WolfVision în educație:

 

Medicină, Chimie

 

Istorie, Geografie, Biologie, Arheologie

Soluții WolfVision pentru mediul educațional- Istorie, Geografie, Biologie, Arheologie

 

IT, Informatică, Mecanică, Robotică

Soluții WolfVision pentru mediul educațional- IT, Informatică, Mecanică, Robotică

 

Literatură, Religie, Biblioteconomie

Soluții WolfVision pentru mediul educațional- Literatură, Religie, Biblioteconomie

 

Drept, Economie

Soluții WolfVision pentru mediul educațional- Drept, Economie

 

Business, Administrație, Finanțe & Bănci

 

Jurnalism, Relații Publice, Publicitate

Soluții WolfVision pentru mediul educațional- Jurnalism, Relații Publice, Publicitate

 

Matematică, Fizică

* Toate imaginile de mai sus sunt preluate din studii de caz publicate de WolfVision.

Împreună cu WolfVision și alți vendori din portofoliu putem crea soluții potrivite pentru mediul educațional, care să răspundă tuturor cerințelor instituției de învățământ, în funcție de specificul acesteia.  Aceste soluții pot fi implementate și în alte domenii de activitate, precum cel juridic, mai multe detalii find descrise aici. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

 

Contactează-ne

 

No Comments

Post a Comment

Contact