Lenovo aduce la IFA 2019 cea mai recentă gamă de produse destinate consumatorilor, dotate cu funcții inteligente

Lenovo aduce la IFA 2019 cea mai recentă gamă de produse destinate consumatorilor, dotate cu funcții inteligente

Lenovo prezintă cea mai recentă gamă de produse proprii destinate consumatorilor, anticipând participarea brandului cu acestea la IFA 2019 (6-11 septembrie, Berlin). Un articol de blog Windows face posibilă o primă privire asupra funcțiilor inteligente al căror debut este planificat pe aceste noi laptopuri şi monitoare, cât pe un nou desktop Lenovo all-in-one.

Cele două laptopuri noi Lenovo IdeaPad de 13 inch, dotate cu Windows 10, vin cu procesoare mobile Intel Core de generație a 10-a, cu dotări de placă grafică ce merg până la un GPU NVIDIA GeForce MX250 și cu o actualizare a memoriei de până la 16 GB DDR4, fiind astfel capabile să suporte sarcini online complexe.

 

Caracteristici ale noilor dispozitive Lenovo, pe scurt

Cu o greutate de doar 2,8 kilograme, Lenovo IdeaPad S340 de 13 inch este proiectat să poată fi transportat confortabil. Acest dispozitiv este dotat cu sistem Dolby AudioSpeaker, microfoane orientate în față, și ventilatoare inteligente, silențioase.

Lenovo IdeaPad S540 este un dispozitiv ultra-subțire, cu opțiunea de display QHD de înaltă calitate, fiind dotat cu sistem Dolby AudioSpeaker și disponibil în trei nuanțe. IdeaPad S540 dispune de RapidCharge, suportă Cortana și Alexa, oferă Windows Hello și are cameră IR de detectare a mișcării, pentru o interacțiune mai inteligentă și pentru a permite conectarea handsfree prin autentificarea biometrică.

Lenovo IdeaCentre A540 este noul desktop all-in-one Windows 10, cu ecran de înaltă rezoluție, oferit în două dimensiuni, de 24 și 27 inch. Baza sa inteligentă și funcțională poate încărca wireless dispozitivele mobile Qi-Certified al utilizatorilor, chiar și atunci când computerul este oprit. Standul metalic al acestui dispozitiv este ușor arcuit, iar camera IR retractabilă este prevăzută cu un obturator integrat TrueBlock Privacy, pentru o securitate suplimentară, în timp ce designul îngust și colectorul de cabluri din spate completează aspectul său elegant.

Noul monitor mainstream Lenovo L28u oferă 28 de inch de culoare vie, cu un afișaj cu unghi larg de 4K Switch (IPS), o rezoluție perfectă și un aspect ultra subțire. Dacă dispozitivul dvs. are sistem grafic AMD, cu acest monitor eliminați orice impediment de calitate legat de imagini și de afișaj în general.

 

Funcția inteligentă Lenovo Q-Control

Modurile de putere și performanță pot fi setate manual în funcție de nevoile utilizatorului, prin funcția Q-Control. Q-Control este o caracteristică exclusivă a brandului Lenovo ce oferă opțiunea de îmbunătățire dinamică a duratei de viață a bateriei laptopului cu ajutorul reglărilor automate activate de noua tehnologie de învățare automată (AI).

Odată activat, Q-Control folosește învățarea automată pentru monitorizarea sarcinilor care se desfășoară pe fundal, precum și a atributelor termice ale dispozitivului. Q-Control poate controla ventilatoarele și să le optimizeze funcționarea, pentru asigurarea unei durate mai lungi de viață a bateriei. De exemplu, la vizionarea de filme se activează modul de consum redus (cu un ventilator mai liniștit), în timp ce pentru creatorii de conținut este util modul de turbo-boost, ce returnează un răspuns rapid la comenzi.

Pentru detalii despre noua gamă de produse Lenovo, consultaţi blogul Windows (engleză) – aici.

Credit imagine: Lenovo, Windows

No Comments

Post a Comment

Contact