Lenovo despre portofoliul de produse ThinkAgile HX

Lasting System Lenovo

Lenovo despre portofoliul de produse ThinkAgile HX

Simplitatea, fiabilitatea, performanța și costul redus al sistemelor ThinkAgile HX rezultate din parteneriatul Lenovo-Nutanix au dus la adoptarea rapidă (de trei ori mai mare cu fiecare an) a acestora.

Scopul acestor sisteme este de a permite organizațiilor să accelereze sarcinile critice pentru misiunea lor. În condițiile în care multe întreprinderi fac eforturi de a întreține silozuri complexe de stocare, calcul și infrastructură de rețele, pe fundalul unor bugete IT stagnante sau chiar în scădere, avem de-a face cu nevoia presantă a modernizării și simplificării centrelor de date. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea infrastructurii definite de software (software defined), inclusiv a arhitecturilor de tip hiper-convergente.

Blocurile simple, scalabile, hiper-convergente de resurse de stocare și calcul virtualizat, grupate în clustere, permit întreprinderilor să obțină eficiența necesară și totodată să reducă costul total de ownership (en. TCO).

 

Cerințele clienților, luate în considerare în structurarea noilor soluții

 

Clienții tip business doresc (și au nevoie) să aducă același tip de simplitate menționat mai sus, cât și reducerea TCO, pentru sarcinile de lucru care au cerințe extreme de procesare, scalabilitate masivă și nevoi de disponibilitate 24/7.

Aceste sarcini de lucru pot varia de la baze de date de tip in-memory, tranzacționare de mare viteză sau aplicații critice, până la operațiuni emergente, cum ar fi cele ce implică tehnologia blockchain, sau analiza în timp real a datelor.

 

Tipurile de organizații pentru care Lenovo recomandă ThinkAgile HX

 

Seria ThinkAgile HX7820 este ideală în principal pentru două categorii de organizații:

  • Acei clienți care deja folosesc sisteme hiper-convergente, şi care doresc să-și extindă infrastructura respectivă, pentru a rula sarcini de lucru extrem de performante, cum ar fi baze de date mari, operațiuni ce implică tehnologia blockchain, tranzacționări de mare viteză și analiza eficientă a datelor.
  • Organizațiile ce dispun de sisteme vechi, dar care desfășoară deja sarcini de lucru importante, și ar dori să migreze într-o infrastructură hiper-convergentă, pentru a obține o creștere în eficiență, însă la un TCO per ansamblu redus.

Pentru detalii, consultați articolul-sursă, din care am selectat și tradus informațiile de mai sus.

No Comments

Post a Comment

Contact