Lenovo devine primul partener Microsoft OEM PC ce anunță că suportă Windows Autopilot

LASTING System Lenovo

Lenovo devine primul partener Microsoft OEM PC ce anunță că suportă Windows Autopilot

Lenovo oferă posibilitatea clienților săi mari, de tip organizațional, să facă primul pas către managementul modern, fiind primul partener Microsoft OEM PC ce anunță că suportă Windows Autopilot. Promisiunea unei experiențe de utilizator impecabile este mai aproape de materializare, pe măsură ce Windows Autopilot înlocuiește procesul tradițional de PC imaging prin folosirea cloud-ului pentru implementări tip touchless. Aceasta ar înseamna implementări considerabil simplificate, administrare IT eficientă și utilizatori finali mai mulțumiți.

Pentru prima dată, administratorii IT vor avea opțiunea de a dispune de integrarea directă Lenovo cu Windows Autopilot și de capacitatea acestuia din urmă de a înregistra PC-ul Lenovo în contul aferent Azure Active Directory înainte de a primi PC-urile. Capabilitățile din fabrică Lenovo, combinate cu Windows Autopilot sunt elementele cheie ale oricărei strategii Enterprise Mobility Management (EMM), ce simplifică drastic modul în care departamentul IT furnizează servicii către utilizatori.

De îndată ce utilizatorii se loghează, vor avea parte de o experiență de setare mult simplificată și personalizată, iar politicile companiei, cât și de securitate vor fi livrate direct de soluția EMM a organizației, similar cu instalarea sistemului pe un telefon mobil.

Lenovo este pregătit să își asiste clienții în atingerea bunelor practici de implementare și gestionare modernă cu Windows Autopilot. Pentru o valoare sporită, clienții pot combina Windows Autopilot cu imaginile preinstalate Lenovo Windows 10, precum și cu soluții personalizate optimizate pentru Windows Autopilot prin adaosul de aplicații pentru clienți și de capacități de stocare integrată în cloud.

Compania testează Windows Autopilot cu o serie de clienții selectați pentru adoptarea inițială, fază după care va urma în câteva luni disponibilitatea pe scară largă a acestuia. Comenzile digitale și realizarea proceselor sunt îmbunătățite, iar, în combinație cu capabilitățile Lenovo de producție globală a PC-urilor și cu facilitățile de management al dispozitivelor clienților, administrarea PC-urilor este gata să pășească în era modernă a tehnologiei informatice.

Textul este tradus și adaptat după articolul original prezent aici.

 

No Comments

Post a Comment

Contact