Lenovo: ThinkPad & ThinkCentre cu AMD Ryzen™ PRO

LASTING System Lenovo AMD Ryzen™ PRO

Lenovo: ThinkPad & ThinkCentre cu AMD Ryzen™ PRO

Lenovo abordează schimbările în mediul de lucru și transformarea abilităților umane de învățare și aplicare a cunoștințelor ca pe o provocare tehnologică. Pentru a răspunde cât mai eficient acestei provocări, compania adaptează produsele sale utilizării actuale a acestora , așa cum arată ea în birourile nenumăratelor companii din întreaga lume, sau în orice loc se desfășoară activitatea angajaților moderni.

Rolul laptopului și al desktop-ului a evoluat de-a lungul timpului, aceste dispozitive tinzând să fie mai mici și mai ușoare, în timp ce importanța unor trăsături precum flexibilitatea, ușurința sau simplitatea de utilizare au o pondere tot mai mare în alegerea celor mai potrivite dotări IT de către organizaţii.

Noile modele ThinkPad A285 și A485 și ThinkCentre M725s și M715q Tiny dovedesc faptul că inovațiile la nivel de PC-uri sunt în directă relație cu experiența și nevoile clienților.

 

Elemente definitorii pentru notebook-urile din seria ThinkPad A

 

• Noul AMD Ryzen ™ PRO cu placă Radeon ™ Vega Graphics, porturi USB-C, andocare laterală mecanică, LTE-A WWAN
• Acoperitoare fizică de webcam ThinkShutter, autentificare Windows Hello cu camera infraroșu
• Funcție DASH pentru o administrare IT ușoară
• Un nou design mai subțire și mai ușor pentru A285 reduce greutatea pentru deplasările înafara biroului, iar capabilitatea Rapid Charge poate reîncărca până la 80% în 30 de minute

 

Elemente definitorii pentru desktop-urile din seria ThinkCentre

 

• Noul AMD Ryzen ™ PRO cu placă Radeon ™ Vega Graphics, porturi Thunderbolt și USB-C, dimensiuni fizice reduse
• Cip de securitate Trusted Platform Module, boot-are securizată, sistem fizic protejare carcasă Chassis E-lock
• Gestionare îmbunătățită cu opțiunea DASH, Smart Power-On, opțiuni de expansiune card PCIe la anumite modele

 

ThinkCentre M725s de dimensiuni mici și ThinkCentre M715q Tiny

 

Aceste sisteme desktop actualizate includ noua platformă AMD Raven Ridge, care aduce puterea procesoarelor AMD Ryzen ™ PRO gamei de produse Tiny, precum şi prima ofertă AMD Ryzen ™ PRO cu Radeon ™ Vega Graphics integrat, într-un format de mici dimensiuni.

Funcţia DASH (En: Desktop and Mobile Architecture for System Hardware – arhitectură desktop și mobilă pentru hardware-ul de sistem), oferă opțiuni îmbunătățite de gestionare. Aplicațiile consumatoare de energie îşi găsesc răspuns cu opțiunea Ryzen 7 PRO cu 8 nuclee pe M725. Având același aspect simplu și elegant caracteristic portofoliului ThinkCentre, modelele M725s și M715q Tiny includ, de asemenea, trăsături puternice și ușor de utilizat pe linia securității dispozitivelor.

Noile modele ThinkCentre M725 și modelele actualizate M715q Tiny vor fi disponibile în ce privește producătorul începând cu iulie 2018.

Alte detalii puteți consulta aici, unde regăsiți articolul din care am extras, tradus și adaptat informațiile de mai sus.

Credit imagine: AMD

No Comments

Post a Comment

Contact