NetApp despre valorificarea datelor companiei în cloud, pentru obținerea perspectivei corecte de afaceri

NetApp despre valorificarea datelor companiei în cloud, pentru obținerea perspectivei corecte de afaceri

Formula hibrid este în tendințe anul acesta când discutăm despre cloud – şi pe bună dreptate. Nu vom intra în detalii, însă pe lângă clarificarea faptului că soluțiile hibrid îmbină ce este mai bun din cele două forme distincte de cloud, industria de profil a avansat considerabil în direcția unor soluții accesibile ca și cost şi timpi de adoptare. Acest lucru pune la dispoziția companiilor de toate dimensiunile procesarea datelor vitale în formula hibrid – însă finalitatea procesului depinde de acumularea de know-how care să permită valorificarea datelor. Investițiile făcute de companii pentru formula hibrid au nevoie de bifarea acestui punct menționat anterior pentru a fi pe deplin valorificate.

NetApp listează ca și recomandări pe blogul său păstrarea datelor într-o dispersie corectă, ce are în vedere destinatarii lor și condiționările acestora în ce privește accesul, precum şi adoptarea Inteligenței Artificiale (AI) şi a Machine Learning-ului (ML) pentru a face față cantității enorme de date și a reduce eventualitatea erorilor.

Pentru a afla detalii, precum şi celelalte două recomandări făcute de NetApp pe subiect, puteți accesa articolul-sursă în engleză, aici.

No Comments

Post a Comment

Contact