Noul monitor Dell 75 K cu Interactive Touch valorifică bucuria de a ști întotdeauna mai mult

Noul monitor Dell 75 K cu Interactive Touch valorifică bucuria de a ști întotdeauna mai mult

Tehnologia destinată proceselor de lucru în diverse companii este acum îmbogățită cu un monitor marca Dell ce permite imagini clare, de ansamblu şi responsive – atât la propriu cât și la figurat. Monitorul Dell 75 K cu Interactive Touch (C7520QT), valorifică instinctul uman de a cunoaște întotdeauna mai mult, curiozitatea și dorința de a participa la discuții, proiecte și strategii într-un mod dinamic, interactiv.

Imaginile au de foarte multe ori un rol hotărâtor, deoarece trezesc reacții imediate, trec de bariera lingvistică și sprijină gândirea și creativitatea – de aceea calitatea lor poate conta enorm.

 

Nucleul sălilor de ședință, și un impuls către o implicare crescută

Dell ne propune să ne imaginăm monitorul 75 K cu Interactive Touch (C7520QT), într-un cadru tipic de sală de ședințe, unde adesea directorii trec pe tablă ideile de brainstorming, stabilind strategii și colaborând în formarea acestora. În astfel de spații, tabla sau ecranul reprezintă nucleul în jurul căruia oamenii se grupează pentru a afla mai multe, pentru a genera noi idei și a-și dezvolta noi abilități – acolo se petrece magia.

În calitate de marca numărul unu pe zona monitoarelor (conform IDC Quarterly PC Monitor Tracker, Q3 2018), Dell vine cu un upgrade semnificativ reprezentat de noul monitor Interactive Touch (C7520QT), disponibil din primăvara acestui an. Cu monitorul C7520QT, utilizatorii vor înregistra un nivel crescut de implicare, încurajându-se astfel colaborarea în timp real a echipelor.

 

Ideile creative se află acum la distanța unei simple atingeri

Participanții la întâlnirile facilitate de monitorul 75 K cu Interactive Touch sunt bineveniți să atingă ecranul oricând, ei putând scrie sau desena în timp real cu un decalaj aproape inexistent pe ecranul multi-touch InGlass ™ , folosind degetele, palmele sau stylus-urile, concomitent sau pe rând.

Capacitatea de a suporta manevrarea prin atingere a ecranului din partea a 20 de utilizatori diferiți simultan generează o experiență de exprimare cu adevărat fără egal. După încheierea întâlnirii, informațiile introduse/modificate se îndepărtează ușor de pe ecran, cu o simplă ștergere tactilă.

 

Dell 75 K cu Interactive Touch – o imagine de calitate în orice moment, din orice unghi

Audiența rămâne captivată de efectele vizuale deosebite, datorate ecranului de 75 inch, cu rezoluție de 4K. Fonturile optimizate asigură claritatea imaginilor, culorile sunt vii și consistente practic de oriunde ar fi privite în cameră  – datorită unghiului larg de vizionare activat de tehnologia IPS.

Indiferent dacă oamenii văd ecranul în lumina de dimineții sau sub irizația fluorescentă a luminilor de interior, ei vor avea o claritate constantă a imaginilor de pe ecran, datorită stratului anti-strălucire și anti-murdărie ce neutralizează orice motiv de distragere a privirilor.

 

Poziționare flexibilă și adaptabilitate la spațiul în care este amplasat şi la situațiile de lucru

Tehnologia exclusivă Dell Screen Drop oferă cea mai largă accesibilitate posibilă (Dell internal analysis, November 2018), la nivel global, ușurând munca pentru utilizatorii care lucrează pe ecrane la diferite înălțimi şi asigurându-le o colaborare ușoară. Butoanele din partea laterală a panoului permit utilizatorilor să urce/coboare imaginea afișată la 3 setări de înălțime diferite.

Acest monitor unic este adaptat oricăror spații și permite integrarea perfectă cu un Dell OptiPlex Micro PC opțional, rezultând o soluție complexă. Indiferent dacă cel ce prezintă un material se află în sala de ședință sau oriunde altundeva, nu este nici o problemă – profesioniștii IT pot gestiona afișajul de la distanță, utilizând conectivitatea RS232, RJ45 și HDMI CEC.

*material preluat & adaptat de la Dell

No Comments

Post a Comment

Contact