Noul produs Fujitsu WebArchitect

Noul produs Fujitsu WebArchitect

Fujitsu lansează un nou produs: Vechiul SystemArchitect este înlocuit de noul WebArchitect

 

Ca și parte a eforturilor continue ale Fujitsu de a oferi suport optim în faza de planificare, configurare și design din portofoliul lor, vechiul SystemArchitect va fi înlocuit cu o platformă nouă și gratuită bazată pe cloud, WebArchitect. Acest instrument este menit să vă ajute, deoarece vă dă posibilitatea de a configura întregul portofoliu de produse Fujitsu – de la notebookuri la sisteme complexe enterprise – sau să selectați sisteme și soluții preconfigurate.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care sunteți atât parteneri LASTING cât și Fujitsu, configurările simple vor deveni și mai ușor de obținut: WebArchitect este o platformă care lucrează complet în online, scutindu-vă de procese complexe de instalare. Căutarea produselor este rapidă și la îndemână, astfel că salvați timp prețios în procesul de decizie.

 

WebArchitect este succesorul aplicației  SystemArchitect, la care se va renunța treptat începând cu Iunie 2020, astfel că este momentul oportun să vă familiarizați cu noul WebArchitect și să începeți migrația către WebArchitect  începând cu Mai 2020.

Alături de caracteristicile actuale ale SystemArchitect, WebArchitect aduce câteva noi beneficii:

Pentru a te ajuta că începi folosirea acestui instrument, Fujitsu a pregătit o listă de resurse de unde poți obține informații mai ușor.

Pe lângă posibilitatea de a fi accesat de către partenerii Fujitsu cu ajutorul unui cont de Partener Fujitsu, WebArchitect este de asemenea disponibil și într-o versiune publică care nu necesită parolă.

 

WebArchitect for Partners
WebArchitect for Public users

Vă stăm aproape
Pentru mai multe informații vă stăm cu drag la dispoziție la adresa 
fds@lasting.ro 

Pentru suport  WebArchitect vă rugăm să contactați webarchitect.support@ts.fujitsu.com

 

No Comments

Post a Comment

Contact