Noutăți Lenovo prezentate recent la MWC 2019

Noutăți Lenovo prezentate recent la MWC 2019

Lenovo şi-a continuat mișcarea de transformare smart, lansând cele mai recente modele ThinkPad la MWC 2019: T490s, T490, T590, X390 și X390 Yoga.

Cu peste 140 de milioane de bucăți vândute, la modelele ThinkPad a fost întotdeauna vorba de un mix reușit între design și tehnologie, oferind utilizatorilor cel mai înalt nivel de securitate și durabilitate, precum și o experiență mobilă deosebită. Lenovo aduce pentru anul 2019 ilustrarea principiilor conectivității inteligente care se află la baza celor mai recente linii de produse ale companiei.

Publicația Business Review a luat în considerare toate aspectele legate de experiența utilizatorilor, pentru a determina ce inovații reprezintă plus valoarea noilor modele Lenovo, respectiv:

  • Caracteristicile specifice ThinkShield, precum ThinkPad PrivacyGuard cu PrivacyAlert și Webcam Security Physical, ThinkShutter, disponibile pe majoritatea modelelor;
  • Noul BIOS ThinkPad cu facilităţi moderne;
  • WWAN de mare viteză pentru o conectivitate optimă, cu viteze de nivel Gigabit, utilizând CAT6 LTE F600-L660-GL pe T490;
  • Tehnologia Intel® Wi-Fi de ultimă generație 6 Gig + prezentă la T490s, X390 și X390 Yoga;
  • Microfoane cu acțiune duală şi o capacitate reală de 360 ​​de grade;
  • Afișajul HDR cu suport Dolby Vision disponibil pentru toate seria T;
  • Noul display FHD de 400 W cu putere redusă pe modelele T490 și T490;
  • Procesoarele Intel Core de generație 8.

 

Noi dispozitive Lenovo pentru echipe mobile și pentru activitățile de birou

Lenovo a anunțat și noul său display mobil ThinkVision M14 și căștile X1 ANC, destinate maximizării flexibilității colaborării în interiorul echipelor aflate la distanță. M14 permite angajaților mobili să crească spațiul de vizionare pe ecran și să faciliteze partajarea conținutului, în timp ce căștile X1 ANC au fost modernizate cu tehnologie profesională Dolby pentru a oferi noi capabilități audio în timpul comunicațiilor și comenzilor vocale.

De asemenea, compania a introdus laptopuri 14w cu Windows 10 și Chromebook-uri 14e, menite să crească productivitatea angajaților care interacționează direct cu clienții. Aceasta deoarece compania a constatat anterior că, deși produsele Lenovo au o prezență semnificativă în industriile majore, (comerț cu amănuntul, ospitalitate, turism, producție), totuși ar putea fi o alegere mai frecventă și în ceea ce privește alegerea calculatoarelor de birou. Cu dispozitive precum Lenovo 14w și Chromebook, companiile pot acum valorifica potențialul real al acestei categorii de angajați, îmbunătățind nivelul de colaborare și contribuția lor la dezvoltarea afacerilor.

 

Inovații și pentru seria Lenovo IdeaPad, din zona buget-mainstream

Lenovo include în seria de noutăți și o gamă de calculatoare IdeaPad și IdeaCentre noi, cu OS Windows. Acestea oferă studenților, tinerilor profesioniști și familiilor mai multe opțiuni de design, precum și o valoare mai mare pentru activitățile zilnice și conectivitate, fără a le afecta bugetul.

Disponibil în versiunile de 14 și 15 inch și cu o carcasă din aluminiu complet, noul laptop ultra-subțire IdeaPad S540 oferă performanțe îmbunătățite, portabilitate și autonomie pentru baterii – permițând utilizatorilor să efectueze mai multe sarcini atunci când sunt înafara spațiului de lucru standard. Alimentat de procesorul Intel Core i7, cu GPU-ul NVIDIA GeForce MX250  de generație 8 cu sau (opțional), de un procesor AMD Ryzen 7 3700U plus placa grafică Radeon RX Vega 10, IdeaPad S540 are mai mult decât suficientă putere pentru vizionarea de filme, procesarea de documente scrise și/sau efectuarea de operațiuni online. Noul model oferă, de asemenea, o autonomie a bateriei de până la 12 ore și vine cu tehnologia RapidCharge, permițând utilizarea de până la 2 ore cu o încărcare de aproximativ 15 minute.

“Fratele mai mic” al IdeaPad S540 este noul IdeaPad S340, care vine cu un profil mai subțire și mai ușor decât până acum, având patru variante cromatice impresionante și o dimensiune de 14 și 15 inch. Cu o putere mai mare decât modelele anterioare, acest laptop ultra-subțire este dotat cu cea mai recentă generație de procesoare Intel Core i7-8565U generația 8, cu NVIDIA GeForce MX250 sau (opțional) cu un procesor mobil până la AMD Ryzen 7 3700U cu placă video Radeon RX Vega10.

Puteți vedea mai multe detalii despre noua linie Lenovo de laptop-uri și smartphones în articolul Business Review, disponibil aici (engleză).

Material tradus & adaptat după materialul creditat în text.

Credit imagine ThinkVision M14: Lenovo

No Comments

Post a Comment

Contact