O privire atentă asupra echipamentelor Fujitsu: U7310, U7410 & U7510

O privire atentă asupra echipamentelor Fujitsu: U7310, U7410 & U7510

Enterprise Lineup

 

FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7310

 

Noul FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7310 cu procesor de generația a 10-a Intel® Core™ este un notebook subțire, ușor și stilat, potrivit pentru specialiști. Cu un ecran de 13.3-inch, o greutate mică de 1.17 kg și porturi Intel® Thunderbolt™, acest laptop oferă mobilitate și o portabilitate excelentă. Câmpul vizual este  ergonomic și este însoțit de caracteristici impresionante de securitate integrate, ca PalmSecure™ sau senzorul de amprentă. Dispune de cele mai comune porturi, pentru ca utilizatorul să beneficieze din plin de mobilitata stilului modern de lucru și de opțiuni multiple de sharing.

FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7410

 

Noul FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7410 este un notebook subțire, ușor și ultra- mobil, cu procesor de generația a 10-a Intel® Core™, special pentru profesioniștii care au nevoie de mobilitate în călătoriile de afaceri dar și de ergonomie la birou. Ecranul de 35.6cm (14-inch), greutatea redusă de 1.49 kg (3.15 lbs.), porturile Intel® Thunderbolt™ și bateria cu performanță de 11,5 ore contribuie la portabilitatea excelentă. Câmpul vizual ergonomic, securitatea impresionantă dată de PalmSecure™ sau senzorul de amprentă și designul inteligent fac acest notebook alegerea perfectă pentru stilul de lucru contemporan.

 

FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7510

 

Noul FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7510 este un notebook subțire, ușor și foarte mobil, cu procesor de generația a 10-a Intel® Core™ dedicat profesioniștilor care au nevoie de ergonomie la birou. Ecranul de 15.6-inch, greutatea de doar 1.72 kg, porturile Intel® Thunderbolt™ și bateria cu performanțe de 10,5 ore îi oferă mobilitate și portabilitate. Câmpul vizual ergonomic, securitatea impresionantă dată de PalmSecure™ sau senzorul de amprentă și un design inteligent fac acest notebook alegerea perfectă pentru mediul actual de afaceri.

 

Beneficiile gamei

  • Integrați ușor echipamentele în infrastructura existentă
  • Gestionați convenient ziua de lucru cu notebook-uri premium care vă oferă productivitate maximă
  • Îmbunătățiți securitatea datorită caracteristicilor care vă ajută să vă protejați notebook-ul și compania de accesul persoanelor neautorizate
  • Rămâneți flexibili și productivi într-un mediu de lucru modern
  • Beneficiați de acces direct la componente cheie, reducând timpul de upgrade și costurile
  • Reduceți costurile de achiziție precum și complexitatea echipamentului IT

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact