O privire atentă asupra echipamentelor Fujitsu: U9310 – U9310x

O privire atentă asupra echipamentelor Fujitsu: U9310 – U9310x

 

Top Management Lineup

 

FUJITSU Notebook LIFEBOOK U9310

 

Folosit adesea de către oameni de afaceri care au nevoie de cea mai bună performanță a procesării, LIFEBOOK U9310 este un model ușor ca o pană și lipsit de compromisuri. Notebook-ul excelează când vine vorba de crearea de conținut – modelul LIFEBOOK U9310 are o tastatură completă, rulează Windows 10 și se poate lăuda cu un ecran de 13.3 inch. Disponibil pe roșu sau negru, modelul ultra mobil Fujitsu Notebook LIFEBOOK U9310 are o greutate de doar 916 g și promite că bateria va rezista întreaga zi.  Alte opțiuni de top includ PalmSecure™ , 4G integrat și slot eSIM pentru o experiență de utilizare excelentă.

 

FUJITSU Notebook LIFEBOOK U9310X

 

Disponibil pe roșu sau negru, noul FUJITSU Tablet LIFEBOOK U9310X este un dispozitiv convertibil de greutate redusă, care poate fi pliat la 360 de grade. Bateria performantă întreaga zi, LTE global și opțiunea de eSim suplimentar asigură productivitatea pe parcursul întregii zile, iar opțiunile de securitate, printre care senzorul PalmSecure™, vă asigură că datele dumneavoastră sunt protejate. Acest lifebook combină conveniența notebook-ului clasic cu tastatură completă și opțiunea de a fi pliat în modul tabletă, fiind mai ușor de folosit decât multe dintre tabletele de 10 inch atunci când este însoțit de o husă cu tastatură.

Beneficiile gamei

 

  • Integrați ușor echipamentele în infrastructura existentă

 

  • Îmbunătățiți securitatea datorită caracteristicilor care vă ajută să vă protejați notebook-ul și compania de accesul persoanelor neautorizate

 

  • Productivitate maximă chiar și în mișcare

 

  • Beneficiați de un design modern și cu greutatea redusă

 

  • Rămâneți mereu conectați cu dispozitive de top, care vă asigură confortul

 

Acest articol reprezintă a doua parte dintr-o serie mai lungă pe care LASTING o publică despre echipamentele Fujitsu. Vă recomandăm și prima parte a campaniei “O privire atentă asupra echipamentelor Fujitsu” care detaliază modelele enterprise U7310, U7410 & U7510 .

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

Contactează-ne

No Comments

Post a Comment

Contact