Parteneri

LASTING System a consolidat în timp parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere și calitate!

Producători de tehnologie

LASTING System a mutat accentul pe zona de servicii & competențe, ce are în vedere oferirea unor soluții personalizate, care să răspundă optim și integral nevoilor și cerințelor clienților. Continuăm astfel parteneriatele de tradiție LASTING cu lideri mondiali ai industriei IT, în beneficiul clienților noștri!

Vă invităm să consultați mai jos lista noastră de parteneri tehnologici/furnizori/vendori:

Dell EMC

Dell EMC este unul dintre principalii actori din domeniul IT&C la nivel global, care comercializează o gamă largă de produse şi servicii; Dell EMC proiectează, produce şi oferă sisteme inovative şi adecvate cerinţelor clienţilor.
Pentru mai multe informatii despre Dell și produsele sau serviciile sale, vizitati www.dell.com.

Aten

Înființată în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277) este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale si soluții inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.

Informaţii suplimentare pot fi vizualizate pe site-ul oficial ATEN.

AudioCodes

AudioCodes este o companie de talie mondială cu sediul în Israel, care creează, produce și vinde sisteme de voce, produse de networking, aplicații și servicii profesionale către companii de orice dimensiuni, precum și către furnizori de servicii din întreaga lume. Gama de produse a AudioCodes include telefoane IT, SBC -uri (Session Border Controllers), media gateways, clienți mobili VoIP, routere business multi-service (MSBRs), aplicații de rutare, înregistrare a vocii, apelare precum și altele.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul https://www.audiocodes.com.

Eaton

Eaton Electric SRL Romania este reprezentanta de vânzari a corporaţiei EATON, oferind componente şi soluţii pentru automatizări, distribuţie şi managementul energiei. De la sediul central din Bucureşti sau de la birourile din Braşov, Baia Mare, Constanţa, Craiova, Iaşi, Cluj, Sibiu şi Timişoara, echipa noastră de ingineri tehnico-comerciali este permanent la dispoziţia clientilor, remarcându-se prin profesionalism şi calitatea serviciilor. Eaton Corporation este o companie diversificată specializata in managementul energiei, cu mai bine de un secol de experienţa în oferirea de soluţii eficiente care îi ajuta pe clientii noştri să gestioneze efectiv energia electrică, hidraulică şi mecanică. Cu vânzări de peste 16,3 miliarde USD în 2012, Eaton este unul dintre liderii renumiţi pe piaţa mondială în următoarele domenii tehnologice: componente, sisteme şi servicii electrice pentru alimentări critice, distribuţia şi controlul energiei, transportul energiei electrice, produselor pentru iluminat şi cablare; componente hidraulice, sisteme şi servicii pentru echipamente industriale şi mobile; sisteme hidraulice, pneumatice şi de alimentare cu carburanţi pentru avioane de pasageri şi militare, precum şi sisteme de transmisie pentru automobile și camioane asigurând un randament sporit, mai multă siguranţă şi consum redus. Eaton a achiziţionat Cooper Industries plc în 2012.

Eaton are in prezent  circa 103.000 de angajaţi şi vinde produse în peste 175 de ţări.

Pentru mai multe informaţii, accesați www.eaton-electric.ro.

Zoom

Zoom Video Communications (prescurtat în mod frecvent ca și Zoom) este o companie americană specializată în servicii de comunicații la distanță, videoconferință și chat online. Acestea sunt oferite prin intermediul unei platforme de software în cloud, care funcționează pe model peer-to-peer. Platforma Zoom este utilizată pentru teleconferințe, telemuncă și educație la distanță. LASTING este partener Zoom în România din luna iunie 2021.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina oficială Zoom.

Mustek

Mustek Europe şi-a început activitatea în anul 2010, ca succesor al Mustek Optic-Computer & Communication International GmbH şi continuă cu succes experienţa de 20 de ani a companiei în Europa.

Gama de produse Mustek este formată din soluţii IT şi multimedia, inovative şi competitive. Linia de produse a companiei include: hardware staţionar şi portabil – DVD player, TV, TV tuner, rame foto digitale. Camera, player multimedia, scanner şi sisteme UPS.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi website-ul Mustek.

Optoma

Optoma este un lider global în producerea şi furnizarea proiectoarelor destinate sectoarelor de afaceri, educațional, audio-video şi divertisment personal, oferind o gamă completă de produse pentru a depăşi aşteptările utilizatorilor. Dispozitivele inovative Optoma sunt lucrate cu atenţie pentru a oferi o imagine cristalină şi o calitate de neegalat.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul www.optoma.eu.

Spectralink

Spectralink este unul din liderii globali pe segmentul soluţiilor wireless, care îşi propune să vină în întâmpinarea cerinţelor lucrătorilor mobili, prin tehnologie avansată şi inovaţie. Filosofia Spectralink este de a asculta zilnic nevoile clienţilor, oferind soluţii fiabile pentru voce şi date, sub forma unor dispozitive durabile şi puternice.

Soluţiile Spectralink sunt proiectate pentru trei verticale: sectorul medical, retail şi manufacturing.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.spectralink.com.

Veeam

Veeam oferă soluții puternice, ușor de utilizat și la prețuri accesibile, construite pentru Virtualizare și pentru Cloud – perfecte pentru centrele de date moderne.

Compania a fost înființată în anul 2008 de către echipa care initial a pus bazele Aelita Software, o firmă recunoscută pentru soluțiile destinate managamentului Windows Server. În 2008, Veeam a achiziționat nworks, adăugând astfel soluții ce reprezintă o punte între VMware și sistemele de management enterprise ale Microsoft și HP.

Veeam este în continuă creștere, dezvoltând o rețea de parteneri la nivel global și continuă să ofere soluții practice și inovatoare care să ajute specialialiștii IT să protejeze și să gestioneye mai bine infrastructurile VMware vSphere și Microsoft Hyper-V virtual.

Veam® Backup & Replication nu este singura soluție de back-up pentru mediile virtuale… dar este cea mai bună.

În timp ce multe instrumente de back-up pot executa backup pe mașinile virtuale (VMs), doar Veeam valorifică la capacitate maximă mediile existente pentru a reduce costurile și pentru a spori valoarea backup-ului.

Descoperiți 10 motive pentru care merită să alegeți Veeam.

Patton

Patton este dedicat conexiunilor. Firma identifică drept misiunea și pasiunea sa activitatea de a răspunde provocărilor ridicate de clienți prin soluții de înaltă calitate la prețuri optime – completate cu servicii de neegalat pentru clienți și cu oferirea de suport tehnic competitiv.

Formată în actuala structură în 1984, compania Patton a produs de-a lungul timpului toate tipurile de tehnologie în domeniul telecomunicațiilor, de la elemente de mărime micro, până la structuri de telecomunicații la nivel de operatori, necesare conectării abonaților cu furnizorii de servicii specifice.

Specializarea de bază Patton consta în sisteme de interconexiune  de tip legacy TDM şi sisteme de generație nouă în serie, pentru voce, date si tehnologii multi-media, bazate pe IP.

Aflați mai multe prin intermediul paginii Patton.

Synology

Synology este o companie de talie globală de referință în aria sa de activitate, fiind producătorul numărul 1 la nivel mondial, având peste 6 milioane de instalări la activ. Plasându-se în fruntea managementului de date, Synology inovează și se adaptează în continuu la tehnologiile aflate în permanentă schimbare, continuând să ofere posibilități noi, incluzând dar fără a se limita la soluții de stocare a datelor și backup, fișiere colaborative, management video și infrastructură a rețelelor- toate acestea fiind concepute ținând cont de ținta companiei- prezentarea unei platforme centralizate care să simplifice administrarea IT în timp ce susține transformarea digitală pentru companii din întreaga lume.

Dahua

Dahua este o companie furnizoare de soluții IoT smart, precum şi furnizor de servicii inteligente, centrate pe zona video. În baza inovațiilor tehnologice proprii, tehnologia Dahua se materializează sub formă de soluții, sisteme și servicii de securitate end-to-end capabile de a aduce un real element de plus valoare pentru activitățile din centrele urbane, pentru managementul corporativ și consumatorii de pretutindeni.

Cu peste 16.000 de angajați și peste 50% din aceștia implicați în cercetare și dezvoltare (R&D), soluțiile, produsele și serviciile Dahua sunt folosite în peste 180 de țări din diverse regiuni. De la lansarea în 2002 a primului DVR încorporat cu 8 canale din industrie – dezvoltat în regie proprie, Dahua Technology s-a dedicat inovării tehnologice, sporindu-și în mod constant investițiile în R&D (aproximativ 10% din veniturile sale anuale din vânzări sunt direcționate către zona de cercetare și dezvoltare). Compania continuă să exploreze oportunități emergente bazate pe tehnologiile video IoT și are deja divizii dedicate domeniilor de imagistică optică, sistemelor de videoconferințe, dronelor de uz profesional, plăcuțelor de înmatriculare electronice, tehnologiilor RFID și roboticii etc.

Website Dahua

Herta

Herta este un lider global în dezvoltarea de soluții de recunoaștere facială de ultimă oră. Originară din Barcelona, Spania, cu birouri în Madrid, Los Angeles, Dubai, Montevideo, Mexico City și Singapore, Herta este o companie care oferă soluții de supraveghere video, de control al accesului și de marketing rapide, exacte și robuste, orientate către clienți finali. Proiectele internaționale includ siguranța orașelor (safe-city), aeroporturi, stații de tren și metrou, închisori, bănci, cazinouri, stadioane, centre comerciale de tip mall, aplicații militare, ale poliției, și de investigație și detecție facială a individului (forensic) . Herta are parteneri în 50 de țări și peste 250 de integratori certificați.

Fujitsu

Fujitsu Technology Solutions este lider european pe infrastructura IT, cu prezență pe toate piețele cheie din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, precum și India. Fujitsu deservește companii de dimensiuni mari, mijlocii și mici precum și consumatori finali. Cu noua sa strategie bazată pe conceptul de Infrastructură dinamică, compania oferă un portofoliu complet de produse IT, soluții și servicii, atât pentru clienții finali cât și pentru centrele de date, dar și soluții de tip “Managed Infrastructure” și “Infrastructure as-a-service”.

Pentru mai multe detalii, accesaţi  www.fujitsu.com/fts/.

Avigilon

Avigilon Corporation definește viitorul protecției prin intermediul soluțiilor inovatoare end-to-end de securitate. Software-ul Avigilon pentru managementul camerelor video HD din rețea, camerele megapixel, produsele de analiză video și control acces reinventează piața Soluțiilor de Securitate.

Avigilon proiectează şi produce, în Canada, soluţii de supraveghere de înaltă definiţie ce furnizează cele mai clare dovezi. Software-ul premiat pentru management video HD şi camerele megapixel reinventează supravegherea, oferind cea mai bună calitate a imaginii din industrie. Componentele oferite de Avigilon pot fi corelate într-o soluţie end-to-end sau integrate în sisteme existente, iar astfel clienţii îşi pot dezvolta capacitățile curente.

Mai multe informații despre Avigilon puteți găsi la adresa www.avigilon.com.

D-Link

D-Link este un lider mondial, premiat de nenumărate ori, în materie de networking, wireless, broadband, electronice digitale şi produse voce și comunicare de date.

Aceste produse sunt create, dezvoltate şi fabricate de D-Link, fiind ideale pentru soluţii digital home, Small Office/Home Office (SOHO), Small and Medium Business (SMB) și pentru echipe de lucru în cadrul companiilor.

D-Link se bazează pe competenţe fundamentale, cu rol foarte important în conceptul de comunicare. Cu o experienţă solidă în materie de soluţii de networking, D-Link transformă şi îşi extinde constant dorinţa de dezvoltare de soluţii de comunicaţii de ultimă generaţie.

Eizo

Cu standarde dintre cele mai ridicate și o profundă dedicaţie spre excelenţă în toate aspectele operaţionale, Eizo aspiră să depăşească nevoile clienților.

Eizo Nanao Corporation este în mod clar specialistul de renume mondial în ceea ce priveşte sistemele de afişaj de calitate ridicata. Pe o piaţă care prezintă o creştere rapidă, atât ca dimensiuni, cât şi ca diversitate, compania continuă să-şi consolideze poziţia, prin produse în care integrează o tehnologie aparte şi aplicaţii noi de software.

Acest lucru trece, în mod inevitabil, de barierele tradiţionale ale dezvoltării, design-ului şi producției, împingând Eizo spre zone de business mai interesante şi mai provocatoare.

Varonis

Varonis Systems este o companie care a dezvoltat o platformă software de securitate ce permite clienților să urmărească, să vizualizeze, să analizeze și să protejeze datele nestructurate. Varonis analizează comportamentul utilizatorilor pentru a identifica acțiuni anormale ce pot semnala un atac cibernetic. Software-ul dezvoltat de Varonis extrage metadata din infrastructura IT a unei companii și folosește această informație pentru a mapa relațiile dintre utilizatori, date, conținut și modelele de utilizare ale acestora.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial al companiei.

Poly

Poly reprezintă noua identitate de brand a Polycom & Plantronics. E introduce o serie de noi zone de inovație pe care se vor desfășura eforturile companiei de a oferi cele mai bune soluții de comunicare și colaborare în mediul de afaceri.

Produsele Poly își propun să fie atât de bune încât calitatea comunicării în timpul conferințelor pe care ele le facilitează să fie unica lor semnătură. Fără dificultăți de setare, fără probleme de funcționare, atât de performante încât utilizatorii se concentrează exclusiv pe temele discutate, în timp ce soluțiile Poly se retrag discret în fundalul videoconferințelor moderne pe care le capacitează – aceasta este ceea ce își propune noul concept.

Plantronics & Polycom, now Poly

Sharp

Sharp este unul dintre principalii dezvoltatori şi producători inovatori de tehnologie LCD şi solară, precum şi de componente electrotehnice în domeniul optoelectronicii şi al electronicii cu infraroşii şi memorii Flash.

Principiul nostru de bază este „Onestitate şi creativitate”, însoţit de obiectivul clar de a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor prin intermediul tehnologiilor ultramoderne. Rezultatul constă nu numai în produse unice, inovatoare, conform mottoului nostru, „Creăm produse pe care alţii doresc să le imite”, ci şi în stiluri de viaţă pentru secolul al XXI-lea. Citește mai mult

Targus

Targus poate oferi o gamă completă de accesorii pentru laptop, PC, sau tabletă. De la genți și ruscsaci, cu dimensiuni cuprinse între 10.2 inch și 18 inch, pentru laptopuri, tablete și alte dispozitive mobile cum ar fi iPad sau iPhone, la produse precum tastaturi, variante cu sau fără fir de mouse, presentere, cabluri securitate, privacy screens sau docking stations, Targus acoperă necesitățile in materie de accesorii IT cu succes.

Puteți afla mai multe detalii consultând pagina online Targus.

Transition Networks

Transition Networks (companie-mama: Communications Systems, Inc. –CSI) aduce pe piață tehnologii care modernizează infrastructura de rețea existentă cu soluții noi pentru fibră optică, Ethernet, layer fizic, Power-over-Ethernet (PoE), echipamente întărite, switching și Carrier Ethernet. Acest lucru permite să maximizarea infrastructurii existente pentru a veni în întâmpinarea unor cerințe mai extinse de lățime de bandă, distanțe, securitate, gestionare și putere.

Compania are e experiență de 29 de ani de livrare a soluțiilor de calitate, continuând să dezvolte produse și să-și îmbunătățească serviciile pentru clienții săi. Ca parte a angajamentului continuu de îmbunătățire, Transition Networks este participantă la pionierat în ONE CSI, inițiativa lor Lean Six Sigma.

Mai multe la Transition Networks.

NetApp

NetApp crează soluţii inovatoare de stocare şi management al datelor care oferă o eficienţă remarcabilă a costurilor şi accelerează progresul afacerii dvs. Angajamentul companiei de a fi recunoscută în mod constant ca un loc minunat de a lucra în jurul lumii este fundamental pentru creşterea şi succesul pe termen lung, la fel ca succesul tuturor partenerilor şi clienţilor NetApp.

Numeroși clienți din întreaga lume se bazează pe eficiența și flexibilitatea soluțiilor NetApp pentru a obține un avantaj competitiv și a accelera și îmbunătăți procesul de inovare, la costuri mai mici față de concurență.

Lideri din cele mai competitive domenii – de la transporturi aeriene la bănci, de la domeniul medical la înaltă tehnologie, telecomunicații, producție, petrol și gaze naturale – privesc viitorul cu încredere datorită fundamentării infrastructurilor lor IT pe soluțiile NetApp.

Descoperiți pasiunea cu care NetApp ajută companiile din întreaga lume să ajungă mai departe, mai repede, accesând www.netapp.com.

Epygi

Epygi Technologies, Ltd., furnizor mondial de tehnologii din zona PBX și Gateway – ale căror merite au fost recunoscute prin distincții internaționale, destinate cerințelor în materie de telefonie pentru o gamă variată de întreprinderi, de la cele mici până la companiile de mari dimensiuni, este o companie privată din SUA, fondată în 2000, ce are sediul central în Winter Park, Florida. Fiabile, sigure, dar și ușor de instalat și utilizat, produsele Epygi oferă utilizatorilor beneficii remarcabile, cât și o gamă de caracteristici de neegalat la prețuri foarte economice. Clienții Epygi sunt în măsură să-și îmbunătățească productivitatea, să reducă cheltuielile de exploatare și să-și îmbunătățească imaginea, în același timp beneficiind de cele mai noi echipamente de telecomunicații.

Sophos

Peste 100 de milioane de utilizatori din 150 de țări se bazează pe soluțiile complete de securitate Sophos, cea mai bună protecție împotriva amenințărilor complexe și a pierderilor de date.
Ușor de implementat, de gestionat și utilizat, soluțiile Sophos includ un sistem de criptare a cărui valoare a fost recunoscută prin distincții la nivelul industriei securității cibernetice, soluții de securitate pentru endpoint-uri, pentru web şi e-mail, soluții mobile și de rețea – susținute de SophosLabs, o rețea globală de centre care colectează informații despre amenințările specifice. Sophos are sediul în Oxford, U.K., și este tranzacționată la bursă la Londra sub simbolul “SOPH”. Detalii suplimentare sunt disponibile la www.sophos.com

Ubiquiti

Ubiquity este cel mai nou vendor din portofoliul LASTING.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul companiei.

Parteneri din teritoriu & Distribuitori

LASTING System are calitatea de unic distribuitor autorizat în România pentru produsele din portofoliul unor lideri ai pieței mondiale în domeniul IT&C.

La rândul sau, compania noastră are parteneri de service & reselleri în teritoriu, care duc mai departe standardele de calitate ce ne caracterizează.

Contact