Poly Elara 60 – o platformă pentru telefonul mobil integrată cu Microsoft Teams

Poly Elara 60 – o platformă pentru telefonul mobil integrată cu Microsoft Teams

Mediul modern de lucru presupune adesea ca angajații să rezolve diverse chestiuni profesionale telefonic, folosindu-se de mobile, mai degrabă decât de telefoanele fixe, din birouri. Fie că s-a aflat în deplasare sau pur şi simplu înafara sediului, oricine își poate acum continua apelurile prin transferul fără probleme către stația de fix Poly Elara 60.

Integrarea nativă cu Microsoft Teams servește la creșterea considerabilă a productivității în activitate, iar platforma Poly Elara face posibil ca telefonul mobil să poată beneficia de elemente specifice telefoniei fixe, cum ar fi căști și microfon profesionale sau meniul cu notificări de la Microsoft Teams și încărcare de tip wireless. De asemenea, Poly Elara suportă configurări personalizate și este compatibil atât cu iOS, cât și cu Android.

BCStrategies rezumă caracteristicile produsului – unul dintre primele lansate sub brandul Poly, într-un articol recent care trece cititorii prin toți pașii caracteristici primului contact cu stația Elara 60 – din care am selectat mai jos câteva elemente.

 

Ambalaj și instalare

Ambalajul, spun cei de la  BCStrategies (Business Comunication Strategies – o platformă online de review-uri din domeniu), pare că ar supraviețui chiar şi unui test de cădere de 30.000 de metri. Dispozitivul în sine arată excelent.

Instalarea este ușoară. Pur și simplu Elara 60 se conectează la priză, după care i se poate asocia telefonul mobil. Interfața de utilizator este intuitivă și ușor de utilizat, cu o zonă reglabilă de vizualizare, care acceptă atât modul portret cât și modul peisaj. Încărcarea dispozitivelor mobile se poate face prin wireless, sau clasic, prin cablu.

 

Conectarea la Microsoft Mobile Teams

Aplicaţia Microsoft Mobile Teams trebuie să fie instalată pe telefonul mobil. La asocierea acestuia cu Poly Elara, stația se conectează automat cu aplicația, iar utilizarea Teams se poate face ca de pe un PC, în limitele capacităților telefonului mobil.

Conexiunea între dispozitivul mobil şi Elara 60 se face prin intermediul Bluetooth.

 

Calitatea audio

Dispozitivul testat de către BCStrategies dispunea de o cască stereo Voyager Focus UC Bluetooth cu sistem Poly de anulare a zgomotului activ (ANC), de unde a rezultat o calitate audio excelentă, împreună cu un răspuns bass foarte bun.

Difuzorul incorporat a confirmat statutul Poly de lider al telefoanelor de conferință.

 

Folosirea telefonului mobil cu Elara

Conform specificațiilor,  dispozitivul funcționează la fel de bine cu smartphone-urile Android sau iOS. Apelurile pot fi făcute chiar de la tastatura Elara, astfel încât, în afară de conectarea propriu zisă a mobilului, nu mai este nevoie de alte manevre.

Seria Poly Elara 60 oferă utilizatorilor și date despre utilizarea dispozitivului, un sistem de urmărire a inventarului, precum și actualizări de firmware.

 

Personalizare

Așa cum am menționat mai sus, Plantronics Elara suportă configurări personalizate în ce privește setările, utilizatorii putând și să actualizeze firmware-ul din aplicația dedicată.  De asemenea, funcționează cu software-ul Plantronics Manager Pro SaaS, care poate fi achiziționat separat. Plantronics Manager Pro este o soluție de analiză și gestionare a schimbărilor necesare pentru a ajuta IT-ul să se ocupe centralizat de experiențele de comunicații ale utilizatorilor periferici.

Cu seria Poly Elara 60, operațiunile sunt simple – pur și simplu conectați stația la o priză, asociați telefonul mobil și gata – puteți folosi Microsoft Teams, cu toate avantajele specifice telefoniei fixe. Implementarea în companii este ușoară, economisindu-se timp și bani și permițând o mai mare simplitate și libertate pentru utilizatori.

 

Review Poly Elara 60 BCStrategies (în En)

Credit Imagine: Poly

No Comments

Post a Comment

Contact