LASTING & POLY: Poly Studio USB video bar- un echipament potrivit atât în mediul de afaceri cât și în educație

LASTING & POLY: Poly Studio USB video bar- un echipament potrivit atât în mediul de afaceri cât și în educație

Profită de livrare rapidă

 

Echipamentul se conectează facil prin intermediul USB și transmite natural mișcările vorbitorului, pe care îl încadrează în permanență. Având cea mai bună calitate audio și claritate vocală din clasa sa, Poly Studio USB video bar oferă un sunet clar în orice spațiu de ședință, indiferent de bruiajele din fundal. Aceste caracteristici îi permit vorbitorului să se plimbe în încăpere având siguranța că toate ideile transmise sunt captate de echipament. Interlocutorii văd toate detaliile importante – de la limbajul corpului și până la expresiile faciale.

Ușor de gestionat? Desigur. Instrumentele de gestionare bazate pe cloud permit departamentului de IT să administreze  actualizările de software și să facă modificări ale setărilor fără să-și părăsească biroul.

 

 

 

✓ Rezoluție 4K

✓ Zoom 5x cu unghi mare de vizualizare 120°

✓ Focus automat pe vorbitor

✓ Urmărește vorbitorul automat

 

✓ 6 microfoane stereo integrate cu arie de acoperire pana la 4m

✓ Boxe stereo integrate

✓ Tehnologii NoiseBlock și Acoustic Fence care blochează zgomotele de fundal

Pentru mai multe detalii despre aplicabilitatea echipamentului vă invităm să citiți articolul care exemplifică utilizarea lui în educație  , articolul care descrie compatibilitatea lui cu echipamente Optoma , sau Hisense și să vizualizați videoclipul de mai jos:

Pentru mediul de afaceri Poly USB Video Bar se pretează în săli mici și medii din locația companiei, sau pentru munca de acasă   , atât de sine stătător, cât și împreună cu alte echipamente de top, precum cele de la Fujitsu .

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro

No Comments

Post a Comment

Contact