Polycom Studio, o soluție accesibilă și performantă de videoconferință all-in-one

Polycom Studio, o soluție accesibilă și performantă de videoconferință all-in-one

Spațiile de birouri deschise din zilele noastre au condus la o creștere fără precedent a numărului sălilor de ședințe de dimensiuni reduse, așa-numitele „huddle rooms”, unde grupurile de 2-6 persoane pot evita zgomotul de fundal specific zonelor de lucru comune, pentru a colabora eficient, de cele mai multe ori cu colegii din alte locații.

Dar, din cele aproximativ 32 de milioane astfel de spații la nivel global, doar 2% includ la ora actuală echipamente pentru videoconferințe, deși comunicarea video-audio a devenit tot mai importantă pentru organizații, conform studiului „Research and Market, Global Video Conferencing în Huddle Rooms Market 2018-2022 – Looking Beyond the Hype”.

Plantronics şi Polycom, acum împreună ca Poly, au pregătit o serie de soluții ce răspund cu succes problemei ilustrate mai sus. Dintre acestea, începem prin a vă reaminti despre Polycom Studio, o soluţie pe care v-a mai prezentat-o anterior pe blogul nostru.

Polycom Studio este o soluție performantă de videoconferință all-in-one care servește valorificării de către orice organizație a spațiilor disponibile pentru comunicarea la distanță, fie ea între membrii echipelor aflați la birou și cei din teren, sau între reprezentanții companiei și colaboratorii externi.

Ședințe, întâlniri, discuții – toate sunt mai simple și mai dinamice cu ajutorul Polycom Studio. Ușor de instalat, configurat și de folosit, această soluție permite comunicarea impecabilă, partajarea materialelor necesare ilustrării discuțiilor și încurajarea schimbului de idei. Zgomotul de fundal nu mai interferează cu videoconferințele atât de necesare desfășurării activităților de zi cu zi dintr-o companie modernă, și, în plus, Polycom Studio este construit special pentru o colaborare eficientă, indiferent de cât de animată este atmosfera din spațiile de birouri deschise.

Orice sală de dimensiuni reduse rezervată desfășurării unor discuții audio-video este valorificată eficient odată ce beneficiază de Polycom Studio.

 

Caracteristici cheie Polycom Studio:

 1. Terminal de videoconferință Premium de tip USB, destinat pentru săli mici de ședințe
 2. Integrate în dispozitiv: camera 4K, microfoane cu raza de acoperire 4m (acceptă şi kit de extensie), boxe stereo
 3. Camera zoom 5x cu focus pe vorbitor
 4. Integrare Microsoft Teams, Zoom, SFB
 5. Interfață de management
 6. Reduce zgomotul de fond (zgomot de taste, aer condiționat, etc)

 

Key takeaways Polycom Studio:

Cu o formă elegantă și discretă, acest dispozitiv este o soluție video USB all-in-one care face conectarea mai ușoară ca niciodată, prin sistemul său plug-and-play, care funcționează cu aproape orice platformă video și orice buget.

Polycom Studio combină performanța de clasă business cu o binevenită ușurință de utilizare, fiind destinat pentru camerele și spațiile de birouri mici.

Oferind cea mai bună experiență audio din clasa sa, cu o recepție microfon puternică și difuzoare stereo pe măsură, Polycom Studio dispune de un sunet de o claritate extraordinară. În plus, rezoluția sa video de 4K face ca experiența vizuală cu adevărat extraordinară să se îmbine cu funcțiile remarcabile de încadrare automată a grupului și detectare automată a „vorbitorului”

Polycom Studio îndepărtează inconvenientele tehnice din conferințe. Este o plăcere să comunicați folosind conectivitate sa simplă plug-and-play, compatibilă cu aproape orice ecosistem, inclusiv cu Microsoft Teams, Skype, Cisco WebEx și Zoom.

Polycom Studio – o soluţie de videoconferinţă Premium:

 • Cameră video 4K, cu funcții de încadrare automată a grupului și de detectare automată a „vorbitorului”
 • Cea mai bună calitate audio din clasa sa
 • Recepție puternică microfon
 • Singurul dispozitiv de tip video bar cu USB, cu tehnologie NoiseBlock și Acoustic Fence
 • Unicul dispozitivul din clasa sa cu gestionare (prin) cloud

Performant – Accesibil – Remarcabil

Polycom Studio: special construit pentru spații mici și idei mari!

Contactați-ne pentru a afla cum puteți comanda Polycom Studio!

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Contact