Polycom Studio – sistemul perfect pentru videoconferințele din spațiile mici de ședință

Polycom Studio – sistemul perfect pentru videoconferințele din spațiile mici de ședință

Polycom Studio combină performanța de clasă business cu o binevenită ușurință de utilizare, fiind destinat pentru camerele și spațiile de birouri mici.

Cu o formă elegantă și discretă de baghetă, această soluție video USB face conectarea mai ușoară ca niciodată, prin funcționalitatea plug-and-play care funcționează cu aproape orice platformă video și orice buget.

 

Un sistem de videoconferințe făcut special pentru spațiile de ședință eficiente

 

Studiile (** Frost & Sullivan, 2018), au determinat că până în 2022, 70% dintre întâlnirile tip videoconferință vor avea loc în sălile de mici de ședință (unele din ele chiar cămăruțe).

De ce? Aceste săli câștigă teren în fața spațiilor deschise, devenind un spațiu propice pentru idei creative, colaborare și productivitate. Profesioniștii confirmă, menționând accelerarea procesului decizional și productivitatea îmbunătățită, ca efecte ale conferințelor video desfășurate în astfel de spații.

În plus, utilizarea Soluţiei Polycom Studio este plăcută și ușoară. Multe conferințe video de astăzi sunt mai degrabă compuse din experiențe frustrante de setare a tehnologiei, care oricum nu reușesc să stabilească configurația audio și video necesară, și nu permit echipelor să vadă și să audă pe toată lumea în mod clar.

Polycom Studio intervine pentru a elimina neplăcerile, oferind o soluție profesională ce permite utilizatorilor să gândească la nivel mare. Cu conectivitatea ușoară USB plug-and-play care chiar funcționează performant, tehnologia poate fi păstrată în mod elegant în fundal.

 

Polycom Studio – caracteristici ce fac diferența

 

Cu un sunet ce ajunge în toate colțurile încăperii și microfoane focalizate, Polycom Studio permite participanților la apeluri din fiecare parte să audă și să fie auziți cu claritate.

Valorificând decenii de competență în domeniul audio, Polycom Studio are cea mai bună calitate din clasa sa, permițându-vă să participați la întâlniri ca și cum ați fi față în față cu interlocutorul. Cu funcții inteligente precum Polycom Acoustic Fence și NoiseBlock, Polycom Studio dezactivează și elimină automat zgomotele de fundal distorsionante și alte sunete nedorite.

Polycom Studio funcționează cu aproape orice platformă video bazată pe cloud – inclusiv Microsoft Teams, Skype pentru Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex și multe altele. Puteți conta că fi compatibil cu platformele folosite de dvs. atât acum, cât și în viitor.

Pentru detalii puteți consulta aici fișa Polycom Studio, în engleză.

Cât privește echipele dvs. IT, Polycom Studio este gestionabil la nivel central, deci indiferent dacă îl amplasați și folosiți pentru 10 sau 1000 de camere, veți fi la fel de scutiți de stres în ce privește întreținerea, uptime-ului sau coordonarea actualizărilor de software.

Polycom Studio: special construit pentru spații mici și idei mari!

 

Material tradus & adaptat după Polycom.

 

 

No Comments

Post a Comment

Contact