Polycom Trio adaugă noi capabilități și atinge vânzări record

LASTING System Polycom Trio Polycom partener unic Romania

Polycom Trio adaugă noi capabilități și atinge vânzări record

(13 martie 2018, AviInteractive) Polycom a anunțat noi capacități în parteneriat pentru Polycom Trio, cel mai rapid telefon de conferințe din istoria companiei, respectiv încheierea de asocieri oficiale cu Microsoft, Amazon Web Services (AWS), Zoom și BlueJeans. Anunţul a fost făcut la show-ul Enterprise Connect 2018 din Orlando, Florida.

Polycom Trio, “primul telefon inteligent pentru sala de conferințe”, atrage clienții grație capabilităților sale deosebite de redare audio, video și de conținut. Polycom Trio se remarcă prin întrunirea celor mai înalte calități pentru telefonie, conținut în flux și apeluri video de conferință pe mai multe platforme de comunicații. Companiile au, la alegere, o gamă largă de platforme acceptate, care variază de la furnizorii ITSP la platformele de control al apelurilor tip legacy, până la o gamă tot mai mare de soluții software UC (Comunicații Unificate).

 

Noile capabilități anunțate la Enterprise Connect sunt:

 

– Polycom Trio suportă acum Microsoft Team pentru întâlniri și apeluri, prin rularea aplicației Teams pentru telefoane, oferind o experiență consistentă utilizatorilor de Teams. Această compatibilitate este cea mai recentă colaborare dintre cele două companii, parte dintr-o relație de aproape 15 ani. Polycom este partenerul Microsoft în ceea ce privește endpoints-urile vocale şi video, cât și interoperabilitatea video.

– Polycom Trio a fost prezentat la cabinele Polycom și Amazon de la Enterprise Connect, cu o demo al integrării Alexa for Business Prin inovații de acest gen, clienții vor putea accesa toate caracteristicile Amazon Alexa prin Polycom Trio, fără a fi nevoie să implementeze hardware suplimentar.

– Polycom și BlueJeans au anunțat că Polycom Trio este certificat să lucreze cu noua platformă de ședințe BlueJeans pentru medii de lucru moderne. Clienții BlueJeans vor putea să beneficieze de calitatea audio Polycom Trio.

– Zoom este primul furnizor de comunicații video care integrează software-ul său în Polycom Trio. Această nouă experiență permite Polycom Trio să îndeplinească funcția de difuzor și controler all-in-one pentru sistemul video pentru sălile de ședințe bazat pe software-ul Zoom Rooms.

“Succesul și rata de adopție a Polycom Trio în rândul clienților și partenerilor noștri au fost enorme și vedem că această tendință este în creștere, deoarece soluțiile Polycom fac întâlnirile mai productive și mai plăcute pentru angajați”, a declarat Mary McDowell, CEO al Polycom. “Pe măsură ce extindem relațiile noastre cu Microsoft, Amazon, Zoom și BlueJeans, Polycom Trio e capabil să ofere clienților cea mai bună experiență de colaborare și productivitate pe orice platformă”.

Polycom a dezvăluit și că Polycom Trio este folosit de The Associated Press (AP). Personalul AP din peste 250 de locații din întreaga lume are nevoie să comunice și să colaboreze în timp real. Acest lucru este rezolvat prin utilizarea soluțiilor flexibile Polycom, a partenerilor lor de ecosistem și a serviciilor în premieră.

“Folosim Polycom Trio pentru a ne conecta cu colegii din peste 100 de țări din întreaga lume, fie că este vorba de un apel vocal, de o conferință video sau de partajarea de documente”, a declarat vicepreședintele AP și șeful departamentului tehnologie, Gianluca D’Aniello. “Este esențial pentru operațiunile noastre la nivel mondial ca instrumentele noastre de comunicare internă să ofere cea mai bună și captivantă tehnologie de angajare și experiențe pe măsură”.

 

Clienții implementează Polycom Trio pentru a avea a dispoziție sistemul avansat HD Voice, conferințe video la nivel business și capabilități de conținut. Angajații pot utiliza afișajul color intuitiv pentru a se alătura oricăror întâlniri cu un singur clic, tehnologia patentată Polycom NoiseBlock eliminând zgomotele de fond ce distrag atenția.

 

Polycom introduce și capacitatea pentru clienți de a utiliza interfața de utilizator inovatoare Polycom Trio ca și telecomandă pentru camera lor video EagleEye IV USB. Clienții pot prinde și mări imagini folosind interfața Polycom Trio, similar unui smartphone. Această caracteristică face sala de conferințe tip “smart phone” încă și mai smart și va fi disponibilă printr-un software descărcabil de la sfârșitul lunii martie.

“Polycom Trio combină familiaritatea unui difuzor cu o experiență audio excepțională și cu suportul atât pentru conferințe standard, cât și pentru cele Skype pentru Business – într-un pachet ușor de cumpărat și instalat”, a spus Ira M. Weinstein, analist senior și partener la Wainhouse Research. “După ce am testat extensiv Polycom Trio în laboratorul nostru, nu suntem surprinși de faptul că atât de multe organizații își dotează sălile de ședințe mici și mijlocii cu Polycom Trio”.

Standul Polycom de la Enterprise Connect demonstrează noi capacități Polycom Trio la trei stații demo. Împreună cu cei patru parteneri menționați în anunț, şi alți șase parteneri, cum ar fi RingCentral, Tetra VX și Comcast Business, au prezentat Polycom Trio la stand-urile lor.

 *Această postare este o traducere a articolului de pe AviInteractive, disponibil aici în Engleză (+imagine).

No Comments

Post a Comment

Contact