Polycom Trio – o soluție inteligentă pentru conferințele de afaceri moderne

Polycom Trio – o soluție inteligentă pentru conferințele de afaceri moderne

Polycom Trio 8500 este una din soluțiile excelente destinate colaborării din mediul de afaceri pe care le puteți utiliza pentru a facilita o conectivitate excepțională între membrii echipelor dvs., precum și între aceștia și partenerii externi cu care comunicați la distanță.

 

Un dispozitiv apreciat pe tot globul

AsianAge oferă un review compact și relevant pentru Polycom Trio 8500, din care am selectat în continuare fragmente relevante.

Polycom Trio 8500 aduce în mod garantat o calitate next-gen pentru video-conferințele de afaceri. Acest dispozitiv vă permite să începeți apelurile la timp, având aceeași interfață familiară cu Skype. Calitatea redării vocii specifică brandului Polycom face ca fiecare silabă pe care o pronunțați sau auziți să fie clară, grație tehnologiei Polycom HD Voice. Un dispozitiv precum Trio 8500 permite oricărei organizații nu numai să reducă costurile de călătorie, ci și să desfășoare întâlniri transfrontaliere în timp real fără nici un fel de dificultăți.

Designul elegant și îngrijit al modelului Trio 8500 face ca utilizarea acestuia să fie mai simplă decât oricând. Polycom Trio se mândrește cu o caracteristică deosebită, utilizatorii săi putând partaja datele dorite printr-o simplă apăsare de buton, ce vine astfel într-o completare perfectă a eforturilor lor de a derula o comunicare rapidă și eficientă.

 

Polycom Trio 8500 incorporează o serie de tehnologii performante pentru a facilita comunicarea

Polycom Trio 8500 este echipat cu o calitate avansată a sunetului, susținută de sistemele HD Voice și Polycom Acoustic Clarity. Dispozitivul combină, la un nivel de top pentru industrie, tehnologia tip duplex, anularea ecoului și reducerea zgomotului – cu procesarea vocală avansată. Cu o zonă de captare a sunetului de 14 ft/4,3 m, dispozitivul este ideal pentru săli de conferințe de dimensiuni medii.

Pentru a asigura o experiență neîntreruptă, tehnologia patentată Noise-Block de la Polycom detectează automat zgomotul caracteristic pauzelor de vorbire și dezactivează microfoanele. Acestea se reactivează automat la detectarea vorbirii, permițând o derulare fără probleme a conferințelor.

Polycom Trio 8500 se dovedește a fi o soluție de clasă business destinată conferințelor video și partajării de conținut absolut remarcabilă. Eficientă din punct de vedere al costurilor, ideală și pentru camerele mici de întâlniri/discuții, adaptabilitatea incredibilă a acestei soluții permite utilizarea ei ca telefon de conferință sau pur și simplu în cadrul Polycom Trio Visual + o cameră USB calificată.

*Acestui dispozitiv îi pot fi de asemenea adăugate dispozitive personale, cu sau fără fir, conectate prin USB sau Bluetooth pentru a beneficia de un sunet bogat și plin atunci când apelați la conferințe cloud sau soluții VaaS.

Lucrând împreuna cu Microsoft, Polycom a conceput Trio 8500 pentru a maximiza puterea Skype for Business şi Office 365. Telefoanele Polycom Trio de conferințe sunt singurele care își pot asuma distincția certificată Skype for Business. Cu ele extindeți simplitatea programului Skype for Business de la propriul desktop la întreaga sală de conferințe – transformând-o într-o experiență consistentă și asigurând o adoptare largă la nivelul tuturor utilizatorilor din compania dvs.

Vă invităm să ne contactați pentru detalii și comenzi!
Material tradus și adaptat după această sursă

Noi v-am mai povestit aici despre Polycom Trio 8500
Credit imagine: Polycom

No Comments

Post a Comment

Contact