Produsele Avigilon ce s-au remarcat în 2018 – conform companiei

Produsele Avigilon ce s-au remarcat în 2018 – conform companiei

Apreciind că anul 2018 a fost un an important pentru brandul Avigilon – de la capacităţi de analiză avansată pe zona securității, susținute de forța inteligenței artificiale, până la noile soluții de supraveghere și control al accesului, compania a selectat o listă de soluții și produse relevante pentru anul ce tocmai s-a încheiat și pentru nivelul de excelenţă caracteristic Avigilon.

 

Integrarea cu soluțiile Motorola

Motorola Solutions a integrat software-ul de management video Avigilon Control Center (ACC) în software-ul său CommandCentral Aware și Ally.

Caracteristici de top: CommandCentral Aware de la Motorola Solutions include acum analizele video patentate de auto-învățare ale Avigilon, oferind astfel o soluție completă – de la momentul plasării unui apel de urgență până la rezolvarea incidentului.

 

H4 Linie aparat foto multi-senzor

Combinată cu software-ul de management video Avigilon Control Center (ACC), camera H4 Multisensor ajută utilizatorii să monitorizeze și să verifice cu exactitate video-urile de supraveghere, minimizând punctele neacoperite și economisind timp în timpul investigațiilor critice.

Caracteristici de top: Dispunând de trei sau patru senzori de cameră configurați individual, care pot fi poziționați pentru a monitoriza practic orice zonă, fiecare senzor de cameră încorporează capacități de analiză video Avigilon cu abilități de auto-învățare brevetate și funcționează cu tehnologia Avigilon Appearance Search ™.

 

Avigilon Appliance Intelligence Artificial Intelligence (AI)

Prin conectarea lor la software-ul ACC, utilizatorii pot transforma sistemele lor mai vechi de supraveghere în soluții puternice  bazate pe AI – cu alerte automate despre evenimente potențiale critice și abilitatea de a căuta și localiza o persoană sau un vehicul de interes într-o întreagă locație monitorizată.

Caracteristici de top: Adăugarea capacităților de analiză video cu abilități de auto-învățare brevetate și a beneficiilor tehnologiei Avigilon Appearance Search la aproape orice cameră IP.

 

Intercom Video H4

Combinat cu software-ul de management video ACC, acest sistem de intrare securizat permite utilizatorilor să identifice persoanele și să comunice rapid și ușor cu orice vizitator înainte de a îi acorda accesul de la distanță.

Caracteristici de top: Integrarea unei camere de 3 MP cu interfon de înaltă performanță, disponibilitatea unei game dinamice extinse, de lumină redusă, de reducere a zgomotului și de tehnologii de anulare a ecoului.

 

Avigilon Appearance Search  – căutare după vârsta și gen

O caracteristică nouă permite utilizatorilor tehnologiei Avigilon Appearance Search să inițieze o căutare a unei persoane prin selectarea anumitor descrieri fizice specifice, inclusiv a sexului și vârstei, pentru a oferi utilizatorilor de securitate viteză sporită și flexibilitate la efectuarea unei căutări pentru o persoană.

Caracteristici de top: Ajută la localizarea unei anume persoane în perimetrul unei întregi locaţii, permite utilizatorilor să inițieze o căutare bazată pe elemente de identificare fizică.

 

Tehnologia de Unusual Motion Detection (UMD – Ro: Detectarea Mişcărilor Neobişnuite)

Tehnologia UMD ajută transforma ore întregi de lucru în minute, deoarece permite utilizatorilor să caute mai rapid în cantități mari de filmări, concentrându-și atenția asupra evenimentelor atipice ce ar putea necesita investigații suplimentare.

Funcții de vârf: Funcționând fără un set de reguli predefinite sau setări restrictive, tehnologia aceasta dezvăluie evenimente care ar fi putut fi ratate altfel.

 

Platforma Avigilon Blue ™ Cloud Service

Platforma Avigilon Blue oferă servicii gestionate pentru supravegherea video, alimentate de analiza video Avigilon cu abilități de auto-învățare brevetată, permițând partenerilor Avigilon să se conecteze de la distanță, să gestioneze și să deservească mai multe locații cliente, făcând economie de resurse.

Caracteristici de top: Puteți ajusta de la distanță setările camerei și sistemului, face upgrade-uri și verifica starea de sănătate a site-urilor fără a instala un tehnician; platforma se integrează cu monitorizarea video profesională prin intermediul software-ului SureView Systems Immix® CS și Immix CC.

 

Funcția de căutare a identității

Unificând software-ul ACC și sistemul ACM (Access Control Manager), funcția de identificare a identității permite utilizatorilor să caute rapid o persoană vizată într-o întreagă locație prin informațiile despre deținătorul cardului de control al accesului, precum și să vizualizeze imediat clipurile video cu activitatea ușii asociate respectivului card. Operatorul poate apoi să utilizeze tehnologia Avigilon Appearance Search pentru a afla locația actuală sau anterioară a respectivei persoane în facilitatea supravegheată.

Caracteristici de top: Ajută la găsirea unei persoane interesate într-o întreagă locație, integrează tehnologia Avigilon Appearance Search cu sistemul ACM ™.

 

*Material Avigilon, tradus

No Comments

Post a Comment

Contact