LASTING System extinde canalul de distribuție Polycom la nivel internațional

LASTING System > All  > LASTING System extinde canalul de distribuție Polycom la nivel internațional

LASTING System extinde canalul de distribuție Polycom la nivel internațional

Compania noastră oferă servicii complete de distribuție, suport și consultanță pentru soluții și servicii Polycom în România, Moldova, Bulgaria, Albania și statele din Fosta Yugoslavie

Începând cu luna noiembrie 2016, LASTING System și-a extins la nivel internațional activitatea de distribuție, suport și consultanță pentru soluțiile și serviciile din portofoliul Polycom (www.polycom.com). Astfel, compania noastră este distribuitor autorizat de soluții și servicii marca Polycom în România, Republica Moldova, Bulgaria, Albania, Serbia, Croația, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bosnia și Herțegovina.

Prin extinderea unui parteneriat de succes început în anul 2007, LASTING System și Polycom își propun să ofere portofoliului comun de clienți acces la cele mai noi tehnologii și servicii în domeniul comunicațiilor unificate. De asemenea, clienții celor două companii beneficiază de toate avantajele expertizei lor combinate la nivel tehnic (configurare, instalare, mentenanță) și de business (înțelegerea pieței, alegerea de echipamente și servicii adecvate nevoilor specifice din anumite industrii).

Brandul Polycom a intrat în portofoliul de distribuitor cu valoare adăugată al LASTING System începând cu anul 2007 și s-a bucurat de o creștere constantă atât a volumului de business realizat, cât și a complexității soluțiilor și serviciilor dezvoltate și oferite clienților. Experiența și nivelul de competență acumulate de echipa LASTING pe piața din România recomandă compania noastră ca un partener de încredere pentru implementarea de soluții de comunicații unificate pentru clienții finali din noile piețe din Europa Centrală și de Est.

“Prin extinderea zonei geografice pe care o acoperim ca distribuitor cu valoare adăugată al brandului Polycom, ne dorim să oferim clienților noștri interni și internaționali acces la tehnologii de ultimă oră, care le cresc nivelul de eficiență și productivitate. Provocarea pentru compania noastră este dezvoltarea canalului de distribuție Polycom din Europa Centrală și de Est în baza experienței acumulate pe piața din România, experiență care ne oferă o înțelegere extrem de bună a nevoilor ce caracterizează o varietate de contexte de business”
[Octavian Vlad, Business Development Manager, Divizia de Comunicații Unificate a LASTING System].

“Polycom are ca obiectiv prioritar extinderea suportului pre- și post-vânzare oferit partenerilor din canalul de distribuție din Europa Centrală și de Est. Parteneriatul de succes cu LASTING System este un element cheie al prezenței Polycom în regiune, o garanție a unui nivel superior de suport expertiză care se transferă astfel din România în piețele noi din regiune pe care LASTING începe să le acopere”.
Jakub Abramczyk, Sales Director Eastern Europe, Polycom

No Comments

Post a Comment

Contact