Comunicații

Comunicaţii rapide, eficiente - facilitate de cele mai performante tehnologii

Am început dezvoltare zonei dedicate comunicațiilor în urmă cu peste 7 ani

La ora actuală LASTING System deţine o experiență de valoare în comunicațiile tip enterprise

Principalele noastre linii de activitate sunt:

 • reţelistica
 • securitatea cibernetică
 • comunicațiile unificate

 

Suntem aici pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră de business in domeniul comunicaţiilor!

Pagina de contact

Reţelistică

Pentru orice companie, este esențial să poată conta pe o rețea de date de înaltă calitate, perfect integrată la orice nivel, consolidată, permanent funcțională, cât și protejată în ce privește confidențialitatea şi securitatea cibernetică.

Situată la baza oricărui flux de comunicare modern, atât intern cât și deschis către exterior, reţelistica modernă are de răspuns unor ample provocări. Compania noastră vine cu răspunsuri excelente pentru dvs. – atât în punctele cheie, cât şi la nivel de detaliu.

Soluțiile de  reţelistică LASTING System au în vedere toate tipurile de afaceri: So-Ho, IMM și Large Enterprise sau Industrial.

Partenerii noștri în domeniu, din partea cărora vă aducem cele mai recente tehnologii, în regim de distribuție cu valoare adăugată (VAD), sunt:

 • Transition Network,
 • D-Link
 • Dell Networking.

Împreună cu dvs. alegem cele mai bune soluții, apoi vă însoțim în procesul de implementare și perfectare a aplicării lor!

Securitate cibernetică

Protejarea datelor cibernetice este procesul cheie continuu şi adaptiv, fără de care toate procesele enterprise construite şi desfășurate în mediul digital nu pot fi considerate complete.

Vulnerabilitățile actuale în materie le depășesc cu mult pe cele de acum câțiva ani, iar gradul de complexitate al riscurilor este în creștere. Un nivel ridicat de protejare a datelor companiei dvs. este absolut necesar pentru asigurarea desfășurării activității în mod optim, pentru păstrarea unui bun renume în afaceri şi pentru minimalizarea riscurilor adiacente.

Ofertele LASTING System au în vedere soluțiile de ultimă generație, facilitate de partenerii noștri in domeniu:

 • Sonicwall
 • Barracuda Networks.

Este infinit mai bine să previi decât să fii nevoit să repari daunele în ce privește securitatea cibernetică – iar noi te ajutăm să îți menții datele înafara zonei de pericol!

Comunicații Unificate

Toate serviciile de comunicare – integrate! Acest instrument business, compus dintr-o multitudine de instrumente ce susțin conectivitatea modernă, servește atât operațiunilor interne, cât și unui flux de contact al clienților care poate integra toate canalele de comunicare preferate de aceștia.

Prezența business-ului dvs. in diverse medii de comunicare, reprezentarea adecvată a acestuia, disponibilitatea de comunicare în timp real, posibilitatea rapidă de reacție  – prin intermediul comunicațiilor unificate – iată câteva elemente definitorii ale dinamismului și agilității unei companii de succes.

LASTING System preia misiunea de a perfecta pentru dvs. această funcționalitate importantă, în raport cu cerințele particulare ale activității desfășurate. Cu sistemul de comunicații unificate implementat de noi, sunteți în mod sigur prezent oriunde și oricând doriți, pregătiți pentru cele mai bune rezultate în afaceri!

Partenerii noștri pe această latură sunt:

 • Epygi
 • Microsoft Skype for Business
 • Patton
 • Polycom
 • Spectralink

Studii de caz

Consultați materialele următoare pentru a vă forma o imagine referitoare la experiența de succes LASTING System

OncoGen - Studiu de caz

LASTING System a proiectat și configurat pentru OncoGen soluții complexe pe segmentul audio-video

OncoGen este un centru medical cu activități conexe de cercetare, programe educaționale și parteneriate academice&industriale

Studiu de caz

Vă invităm să reveniţi!

Studiu de caz

Vă invităm să reveniţi!

Studiu de caz

Vă invităm să reveniţi!

Contactează-ne acum pentru a stabili împreună soluţia cea mai potrivită pentru afacerea ta –pentru a comunica oriunde, oricând, în siguranţă!

Fă primul pas către viitorul companiei tale în materie de comunicaţii next-gen, alegând soluțiile LASTING System!

Acasă
Interesați de o oferta performantă potrivita business-ului dumneavoastră? Contactați-ne astăzi!

Faceți primul pas către un parteneriat bazat pe încredere și competență!

Contact