Soluții de UPS backup power

Soluții performante de UPS (Uninterruptible Power Supply – Surse de alimentare neîntreruptibilă

Oferim soluții performante de UPS (Uninterruptible Power Supply – Surse de alimentare neîntreruptibilă) pentru a menține continuitatea alimentării cu energie în caz de defecțiune la rețeaua convențională.

Orice companie care este conectată digital are nevoie de garanția continuității funcționării sistemelor și device-urilor sale, la adăpost de eventualele probleme ale rețelei de alimentare principale

Asigurarea rețelelor, a sistemelor IT şi a tehnologiei folosite pentru stocarea datelor în companiile moderne contra incidentelor este extrem de importantă. Parte din prevenirea oricărei pierderi a datelor sau a discontinuităților de flux de date, sursele de alimentare neîntreruptibilă (UPS – Uninterruptible Power Supply) protejează atât datele dvs. cât şi echipamentele pe care le utilizați.

Partenerul nostru tehnologic pe această linie de activitate recomandă o strategie eficientă de întreținere preventivă ca și una din cele mai rentabile măsuri pe care le puteți întreprinde pentru a garanta funcționalitatea atât a echipamentelor critice, cât și a afacerii dumneavoastră în general.

Colaborând cu noi, veți beneficia de expertiza noastră tehnică și de piese de schimb omologate pe toată durata de viață a UPS-ului.

LASTING System oferă servicii de:

  • instalare UPS
  • punere în funcțiune UPS
  • instruire pentru utilizarea UPS-urilor
  • mentenanță (în baza unui contract ce prevede suport tehnic prin telefon program 24/7, serviciu preventiv regulat, reparații în regim de urgență la nevoie, opțional și monitorizarea de la distanță a UPS-ului)
  • suport tehnic punctual prin telefon
Partenerul nostru pe această linie de activitate este:

  • EATON
Contactați-ne pentru a afla detalii despre diferitele tipuri de pachete de service, cât şi pentru o ofertă personalizată!

Pagina de contact

Studii de caz

Consultați materialele următoare pentru a vă forma o imagine referitoare la experiența de succes LASTING System:

Studiu de caz

Va urma

Va urma

Studiu de caz

Va urma...

Va urma...

Studiu de caz

Va urma...

Va urma

Studiu de caz

Va urma...

Va urma...

Contactează-ne acum pentru a stabili împreună ce soluții performante de UPS se potrivesc cel mai bine cerinţelor afacerii tale!

 

 

Cu soluțiile performante de UPS LASTING System mențineți continuitatea alimentării cu energie pentru sistemele dvs. – fără probleme!

Acasă
Interesați de o ofertă performantă potrivita business-ului dumneavoastră? Contactați-ne astăzi!

Faceți primul pas către un parteneriat bazat pe încredere și competență!

 

Contact