Stocare Consolidată

Integrare, centralizare, modernizare

Simplificăm managementul infrastructurii, îmbunătățim eficienta și calitatea

Cerințele mediului de lucru modern au modificat necesitățile legate de stocarea digitală.

Implementând sisteme SAN (storage area networks), sau NAS (network attached storage), determinăm simplificarea managementului de infrastructură, îmbunătăţirea accesibilităţii şi o provizionare mai rapidă.

Pagina de contact

Studii de caz

Consultați materialele următoare pentru a vă forma o imagine referitoare la experiența de succes LASTING System:

Studiu de caz

Va urma

Va urma

Studiu de caz

Va urma...

Va urma...

Studiu de caz

Va urma...

Va urma

Studiu de caz

Va urma...

Va urma...

Contactează-ne acum pentru a stabili împreună care este arhitectura sistemului de stocare cea mai potrivită pentru afacerea ta!

 

Obiectivele noastre

Simplificăm managementul infrastructurii, îmbunătățim eficienta și calitatea
a
Management

Simplificăm managementului infrastructurii prin crearea unui singur punct de control

a
Eficiență

Îmbunătăţim eficiența în termenii utilizării discului, procesului de back-up şi a gestionării stocării de zi cu zi

a
Redirecționare focus

Beneficiari sunt obiective operaționale precum reglarea performanței, backup, recuperare şi provizionare pentru eficientizarea descrierii activităților şi minimalizarea duplicării

a
Calitate

Îmbunătăţim calitatea generală a infrastructurii din punct de vedere al costurilor, disponibilității şi a vitezei de aprovizionare a funcțiilor și capacității adiționale.

SAN (Storage Area Networks)

Cu sistemele SAN, dispozitivele de stocare şi serverele sunt conectate la un switch central care permite conectarea directă între resursele stocate şi servere.  Sistemele SAN necesită o reţea fiber-channel sau ethernet mai costisitoare, dar oferă performanţă ridicată şi sunt adecvate pentru sarcinile orientate spre volum mare de lucru, cu tranzacţii intense.

NAS (Network Attached Storage).

Sistemele NAS consolidează stocarea folosind un dispozitiv cu sistem de fişiere, ce funcţionează ca un appliance accesat de pe server cu ajutorul protocoalelor de reţea, cum ar fi NFS sau CIFS. NAS este mai simplu şi mai ieftin şi este cel mai potrivit pentru fişierele şi sarcinile de lucru care nu necesită tranzacţii intense.

Întrebări importante ale căror răspunsuri susțin inovația în materie de stocare:

Specialiștii noștri vă pot ghida în procesul de selecție.

Este necesară o cercetare aprofundată înainte să decideți arhitectura și tipul de sistem pentru care optați, SAN sau NAS. În fiecare caz, veți ajunge la simplificarea managementului de infrastructură, îmbunătățirea accesibilității și previzionare mai rapidă.

Care este fluxul de date la care mă voi raporta?

Când datele nu mai sunt în uz curent, apare necesitatea arhivării – un proces ce poate fi mai des sau mai rar; de asemeni, tipul de acces necesar către datele arhivate este un alt parametru de luat în considerare.

De ce fel de scalabilitate am nevoie?

Scalabilitatea înseamnă performanță. Estimați că veți avea nevoie de creșteri sau scăderi în capacitatea stocării, sau vă așteptați la cerințe constante?

Cum se integrează produsul consolidat în portofoliul distribuitorului?

Integrarea produselor de stocare consolidată nu este întotdeauna de la sine înțeleasă, deși este extrem de utilă. Elementele provenind de la producători diferiți se recomandă să fie alese pe criterii de compatibilitate – o selecție ce cade in sarcina furnizorului soluției de consolidare.

g

Sistemele moderne de stocare trebuie să fie performante, de mare capacitate, cu conectivitate crescută, disponibile rapid, prevăzute cu mecanisme de recuperare în caz de evenimente nedorite, dar și la costuri optime în raport cu toate aceste calități.

Stocarea consolidată rezolvă toate aceste necesități, centralizând într-un singur sistem toate elementele legate de stocare. Operațiunile de stocare sunt astfel simplificate, iar costurile totale ale stocării reduse. Proiectarea stocării consolidate implică o atenție crescuta în ceea ce privește prevenirea riscurilor, care rezulta într-un mai mare grad de stabilitate și securitate a sistemului consolidat.

Rețelele si unitățile de stocare moderne permit concentrarea resurselor companiilor pe alte zone unde există cerere, cu efecte pozitive vizibile!

Stocarea consolidată determină o suită de beneficii importante
m
1

Management îmbunătățit al stocării

2

Creșterea eficienței

3

Anticiparea viitoarelor nevoi crescute de stocare

4

Integrare operaţională

Fă primul pas către viitorul companiei tale în materie de stocare alegând stocarea consolidată LASTING System!

Acasă
Interesați de o ofertă performantă potrivita business-ului dumneavoastră? Contactați-ne astăzi!

Faceți primul pas către un parteneriat bazat pe încredere și competență!

 

Contact