Sophos Central, consola unificată pentru managementul soluțiilor Sophos

Sophos Central, consola unificată pentru managementul soluțiilor Sophos

Sophos Central permite managementul protecției informatice pentru puncte finale, dispozitive mobile, criptare, web, e-mail, servere, wireless și multe altele.

Folosind tehnologia de gestionare sincronizată, utilizatorii beneficiază de partajarea de informații de securitate, de politici care sunt atașate conturilor, de configurare facilă, raportare detaliată și alerte în caz de atac.

 

Avantajele Sophos Central

Gestionare centralizată ușoară și eficientă:

Sophos Central ajută la gestionarea politicilor de securitate și la administrarea mai multor produse dintr-o singură interfață web. Fără servere de administrare de instalat sau lansat, serverele, dispozitivele și dispozitivele dvs. se conectează astfel direct de Sophos Central pentru a primi noi setări, pentru a trimite alerte și pentru a partaja informații de securitate contextuale.

Uşor de iniţiat:

Gestionarea securității dvs. prin Sophos Central elimină nevoia preliminară de a instala sau să implementa servere. Sophos Central pune la dispoziție politici implicite și configurații recomandate pentru a se asigura că utilizatorii beneficiază de cea mai bună protecție încă din prima zi de folosire.

Synchronised Security:

Sophos Security Heartbeat permite ca toate produsele Sophos ale unui utilizator să partajeze informații de securitate în timp real. Sophos Central sincronizează aceste date cu produsele de securitate din sistemul astfel conectat, creând o protecție mai eficientă împotriva malware-ului avansat și a atacurilor direcționate. Pentru a profita de Sophos Security Heartbeat, utilizatorii au nevoie de Sophos Endpoint Protection și de un Firewall Next-Gen, ce are în spate sistemul de operare Sophos Firewall.

Suport pentru parteneri:

Partenerii Sophos utilizează și ei Sophos Central pentru a-și gestiona operațiunile, ceea ce înseamnă pot primi acces la configurația unui utilizator dacă acest lucru este necesar. Oricând utilizatorul dorește ca o altă persoană să verifice configurația firewall-ului, poate apela la partenerul său Sophos pentru ajutor.

Activați utilizatorii finali cu portalul Self-Service:

Pentru cei ce utilizează Sophos Email, Encryption Device sau Mobile, portalul Sophos Self- permite utilizatorilor să acceseze și să gestioneze carantina de e-mail, să solicite chei de criptare, să-și gestioneze de la distanță smartphone-urile și multe altele, lăsând timpul disponibil biroului de asistență pentru a se concentra asupra altor sarcini.

 

Gestionarea securității IT în mișcare

Este mult mai simplu să vă asigurați securitatea informatică prin folosirea unui panou unic. Sophos Central este accesabil printr-un browser web, de pe desktop sau mobil. Fiind construit cu un design adaptabil, aspectul său se optimizează automat în raport cu dimensiunea ecranului utilizatorului. Toate rutinele fluxului de lucru sunt și ele optimizate, fiind nu doar intuitive, ci și potrivite unei experiențe simplificate, de natură să asigure siguranță informatică a utilizatorului, oriunde s-ar afla.

 

Migrarea către Sophos Central de la Sophos Enterprise Console

Cei care deja folosesc Sophos Enterprise Console pentru a își gestiona securitatea serverului și a punctului final pot migra către Sophos Central, utilizând instrumentul de migrare special conceput. Partenerul Sophos cu care utilizatorul colaborează poate oferi recomandări, în cazul în care e necesar un comutator de licență. Aflați mai multe la sophos.com/migration.

 

Specificații tehnice

 

Elementele necesare sunt un browser web actualizat* și o conexiune la internet.

*Browsere compatibile: Google Chrome, Apple Safari, Microsoft Edge, Microsoft Internet Explorer 11, Mozilla Firefox

 

Modalități de achiziționare

 

Puteți achiziţiona unul sau mai multe din următoarele produse gestionabile cu Sophos Central de la partenerul dvs. Sophos:

Material tradus & adaptat din resursele Sophos

No Comments

Post a Comment

Contact