Sophos, campion al pieței de securitate informatică și din perspectiva canalului de parteneri proprii

Sophos, campion al pieței de securitate informatică și din perspectiva canalului de parteneri proprii

Sophos, partener LASTING System pe zona de securitate informatică, a fost evidențiat la începutul lunii iunie ca fiind unul din cei 5 furnizori de soluții de securitate – Cisco, Sophos, Palo Alto Networks, Fortinet și ESET – ce au fost desemnați Campioni în Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019.

Distincția confirmă calitatea și caracterul inovativ al soluțiilor de securitate cibernetică Sophos, fiind acordată pe considerente ce includ atitudinea „pozitivă al partenerilor, îmbunătățirea continuă a proceselor pe canalul de parteneri în direcția simplificării și a sporirii ușurinței de colaborare în afaceri, disponibilitatea în a stimula oportunitățile de creștere pentru parteneri și un angajament dovedit de creștere a cotei de venituri generate prin canal”. Canalys, organizație înființată în 1998, se ocupă de cercetare, consultanță și evenimente axate pe canalele de parteneri ale clienților săi.

Piața soluțiilor de securitate cibernetică este în plină evoluție. Conform studiilor Canalys, sistemul Securitate-ca-Seviciu (n.t. – alt tip de SaaS, respectiv security –as-a-service), va reprezenta 16% din întreaga piață până în 2020”, conform lui Ketaki Borade, analist cercetător, Canalys.

Selecția a luat în considerare 15 furnizori de securitate cibernetică și a evaluat performanța canalului lor de parteneri în ultimele 12 luni. „Campionii au avut cele mai mari scoruri conform Canalys Vendor Benchmark și prezintă anumite caracteristici comune”, spune Alex Smith, directorul departamentului de cercetare pe zona de canale de parteneri de la Canalys.

Ceea ce a servit obținerii statutului de top de către Sophos și a plasat compania în cadranul campionilor este o foarte bună dinamică și relație cu partenerii de canal, combinată cu creșterea sa consistentă și trecerea către furnizarea unor soluții de securitate ce sincronizează protecția rețelei cu cea a punctelor finale.

*Aveți imaginea completă a Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019, care cuprinde și zonele intitulate „de creștere”, „întârziați” și „potențiali concurenți”, pe lângă  cea a „campionilor”.

*Puteți accesa Comunicatul de Presă Canalys aici

 

No Comments

Post a Comment

Contact